Tisdag 1/3

01 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har hamnat o en situation som blir jobbig i längden. Det handlar om att du inte kan vara dig själv utan hela tiden måste sätta upp en fasad av något du inte är. Du gjorde fel redan från början av den här relationen när du inte visade ditt sanna jag från början.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir inte lika stressig som måndagen, men det gäller ändå att hålla ett högt tempo för att hänga med. Du har svårt att inte bli irriterad på en kollega som lägger sig i nästan allt som du gör. Här gäller det att komma ihåg att personen ifråga bara vill ditt bästa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen kan en fråga ställas på sin spets. Det handlar om privata relationer kontra arbetet och det visar sig vara ett känsligt ämne. Under dagen får du möjlighet att visa hur snabbtänkt du kan vara.

Kräftan 21/6-22/7

Du undersöker en vän motiv bakom sin plötsliga hjälpsamhet. Vanligtvis brukar den här personen vara charmig, söt med ganska egocentrisk vilket gör att hans/hennes plötsliga hjälpsamhet blir lite misstänkt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du genomgår en hel del förändringar den här veckan. Dels så kaxar du till dig på jobbet och vågar ta mer plats. Du litar till din kompetens och vågar stå på dig även när dina kollegor går emot dig. Kvällen handlar om frisk luft och om vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen får du möjlighet att vara utomhus en hel del. Ta den här chansen. Den friska luften hjälper dig att tänka och du kommer till rätta med en hel del problem bara genom ett miljöombyta. Du inser att mycket handlar om hur du ser på problemet, snarare än själva problemet.

Vågen 23/9-22/10

Visa hur mycket du bryr dig om en vän, nära släkting eller din partner idag. Det finns mycket värme och närhet i ditt horoskop just nu och det är bra om du bjuder till lite extra. Under kvällen har du möjlighet att få lära känna en intressant person lite närmare.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om sport eller fysisk aktivitet. Du har saker som du vill bevisa både för dig själv och för andra. Din tävlingsinstinkt vaknar till liv idag och det är fullt möjligt att du överträffar dig själv. Du tar också ett lite annorlunda initiativ idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen är det högt tempo som gäller. Oavsett om du är ledig eller arbetar så finns det full fokus från morgon till kväll. Det är så mycket som du vill ta in att dagen nästan inte räcker till. Du får bara inte trötta ut dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tar du tag i dig själv och gör något av din dag. Bollen är i rullning och du får en oväntad fin respons från din omgivning. Du blir förvånad över vilka som faktiskt vill träffa diig och vika som saknar dig när du är borta.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag satsar du på att arbeta hårt och länge. Du vill prestera och då krävs det att du satsar allt. Under den här dagen möter du en person som kan hjälpa dig nå vissa av dina mål. Det här en hjälp som du inte borde tacka nej till.

Fiskarna 19/2-20/3

Var aggressiv och framåt så kommer du att nå dina privata mål och dina mål på arbetet. Om du är för försiktig så kommer chans på chans att slinka ur dina händer. Du måste intala dig själv att du är störst bäst och vackrast.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons