Onsdag 2/3

02 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att hela tiden råka i trubbel just nu. Det handlar om att du inte ser möjligheterna utan bara problemen och de förstorrar du upp. Vad du bör göra är att blunda, ta nya tag och försöka se på situationen med objektiva ögon.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en mysig dag där fokus ligger på att ha roligt och att umgås med vänner eller familj. Har du möjlighet är du utomhus en del, annars är det fika och skvaller som gäller. Kvällen handlar om att förbereda en resa eller en semester.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i olika alternativ idag och det är bra. Genom att var flexibel och öppen för nyheter lyckas du undvika arr hamna i en slentrianmässig fallgrop. Kvällen bjuder på sport eller fysiska aktiviteter. Det blir en rolig dag.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en omväxlande och kreativ onsdag där fokus ligger på att lyckas med många små uppgifter lika väl som att klara av att samarbeta med en person som inte alls tänker på samma sätt som du gör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen försöker du hitta en lösning på ett problem som en kollega har. Du tycker att han eller hon har betett sig klantigt, men du vill ställa upp och stötta honom/henne så att han kan gör bättre ifrån sig nästa gång.

Jungfru 23/8-22/9

Du får gärna visa vad du går för i olika tävlingssammanhang idag. Genom att uppmuntra din tävlingsskalle kan du prestera bättre än du trodde från början. Jungfrun är inte bara väldigt envis, hon har också en vinnarinstinkt som inte går av för hackor.

Vågen 23/9-22/10

Du undersöker möjligheten att få hjälp med ett ganska omfattande projekt idag. Det handlar egentligen inte så mycket om fysisk hjälp, som om att få stöd och uppmuntran. Kvällen bjuder på en överraskning.

Skorpionen 23/10-21-11

Det händer mycket i ditt horoskop just nu. Det finns en velighet som inte är så vanlig för Skorpionen. Det handlar om en känslomässigt val som du står inför men som du egentligen inte vill göra. Du vill både ha och äta kakan på samma gång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen får du möjlighet att lära dig något inom ett område som du vanligtvis inte brukar snubbla över. Det blir en rolig och utvecklande dag. Våga visa dina känslor öppet. Du kommer att bli förvånad över den känslomässiga respons som du får.

Stenbocken 22/12-19/1

Någon tänker på dig och du märker ingenting. När det kommer till relationer kan Stenbocken vara väldigt blind, särskilt när det handlar om kärlek. Idag blir du överraskad av den här personen som tar mod till sig och delvis talar om ad han/hon tycker om dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du utmanar ödet idag på mer än ett sätt. Delvis handlar det om att du försöker gå emot strömmen i ett sammanhang där du skulle tjäna på att göra som de flesta andra. Under eftermiddagen och kvällen bör du lyssna på en vän eller släkting som kan hjälpa dig med ett dilemma.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska tråkig dag idag. Du har mycket att göra, men inget som du tycker är riktigt roligt. Under dagen tar du kontakt med en vän eller bekant för att bryta tristessen, det blir ett lyckat samtal som kan leda till att ni träffas lite spontant på kvällen.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons