Lördag 5/3

05 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir rolig och omväxlande. Det verkar som om du är mycket utomhus den här dagen. Oavsett om du shoppar, solar eller åker skidor så njuter du av livet. Kvällen blir rolig och intressant. Du möter människor som väcker starka känslor hos dig.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en dag att pusta ut. Du ska bara se till att alla andra är upptagna såå att du får tid över för dig själv. Oavsett om du går en långpromenad, tillbringar några timmar med en bra bok eller ägnar dig åt en hobby så blir det värdefull jag-tid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undersöker möjligheten om en ny tjänst eller helt andra uppgifter på jobbet. Som Tvilling mår du som bäst när det sker ständiga förändringar både i ditt privatliv och på ditt arbete. Du är äventyrligt lagd och vill uppleva det nya.

 Kräftan 21/6-22/7

Idag tar du tag i en hel del tråkiga uppgifter som du inte kan skjuta på längre. Det positiva är att du känner dig väldigt nyttig och att du får en hel del gjort den här dagen. Kvällen är din så unna dig lite välförtjänt lyx.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vågar inte riktigt säga ifrån till en vän som har gått över gränsen. Det handlar om att du är rädd för hur en konflikt kan påvverka er vänskap. Se på det så här: Om inte er vänskap klarar av ett gräl så kanske det inte är en riktig vänskap.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig dag där du fokuserar på dina vänner snarare än på din familj. Det kan bli en del irritation från familjen eftersom de känner att de kommer i andra hand, men du behöver bara utnyttja din ovanligt starka charm för att få dina när på gott humör igen.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om en gåva eller en present. Det kan vara en sak, en tjänst eller bara en massa kärlek som någon överöser dig med. Oavsett vad du får så uppskattar du omtanken som ligger bakom den här gesten.

Skorpionen 23/10-21-11

Du samarbetar bra idag och det gynnar dig längre fram. Oavsett om det rör sig om arbete, sport eller en hobby så handlar dagen både om nuet och om framtiden. Under eftermiddagen vill du gärna ta kontakt med en person som funnits i dina tankar en längre tid.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir ganska tråkig och du funderar på att ta kontakt med en person som du inte sett på länge. Du vill gärna träffa honom/henne igen men du är lite orolig att ett dylikt samtal kan bli väldigt stelt. Lita på din charm och våga ta kontakten.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om att ha roligt tillsammans med en eller flera vänner. Du lägger allt grubbel åt sidan för att njuta av nuet. Dagen kan handla om att shoppa, gå på bio eller bara mysfika. Oavsett vad du gör blir det en bra dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du satsar på utomhusaktiviteter den här lördagen. Det blir en bra dag även om det inte händer så mycket. Under eftermiddagen passar du på att fixa lite hemma. Du har saker du måste komma ikapp med.

Fiskarna 19/2-20/3

Vad du än gör idag som kommer ditt liv förändras. Det kanske inte blir en så stor förändring till att börja med, men det är ett steg åt rätt håll. Under eftermiddagen och kvällen satsar du på god mat och trevligt umgänge.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons