Måndag 28/3

28 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om nöjen och om att leva här och nu. Du är ovanligt äventyrlig just nu och det kan hända att du lockar med en vän på något som gränsar till det farliga. För dig är det en kick att ta risker.

Oxen 20/4-20/5

Du vågar ta ut svängarna den här dagen. Du känner dig ovaligt vacker och i god form vilket gör dig lite flirtig. Idag har du goda möjligheter att göra ett bra fynd på en marknad eller en rea. Unna dig lite lyx, för det har du förtjänat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får massor av beröm idag så sug åt dig. Slå inte bort alla de här komplimangerna utan njut av uppmärksamheten. Under dagen kan ett mindre ekonomisk dilemma få dig att avstå från något som du längtar efter.

Kräftan 21/6-22/7

Du satsar på att ha kul idag oavsett om du är ledig eller arbetar. Det finns humor, värme och massor av positiv energi i ditt horoskop just nu. Under dagen kan en konflikt mellan två vänner göra dig lite orolig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du bjuder på dig själv och du köper att människor skrattar åt dig när du gör bort dig. Det finns något självsäkert och självklart i ditt tecken som gör att du inte bryr dig om vad alla andra tycker och tänker om dig just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Du får inte vara så arg på en vän för att han inte lyssnar på vad du säger. Det finns något annat som upptar hans tankar och det är viktigare för honom än ditt skvaller. Kvällen kan bjuda på bio, långfika eller en god middag.

Vågen 23/9-22/10

Du är jättetrött just nu så det är bra om du försöker att slappna av och ta det lugnt. Tvinga dig inte att göra saker om du känneratt du inte orkar. Ibland behöver man få stanna i sängen en hel dag och kanske är det just en sådan dag i dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir ganska tråkig. Du verkar vara på väg någonstans. Det kan vara en flygresa, en bilresa eller bara en kortare dagsutflykt. Mycket den här dagen kretsar kring att ta sig från punkt A till punkt B.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Om du saknar en person bör du ta kontakt med honom/henne. Bara för att han/hon inte har hört av sig på länge så är du bortglömd. Den här personen tänker nästan lika mycket på dig som tvärtom, det är bara lite stökigt i hans/hennes liv just nu och det gör att han/hon inte har hunnit ringa.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får verkligen en utmaning att sätta tänderna i idag. Det här passar dig bra eftersom du tycker det är kul att pressa dig själv. En vän finns där för dig och uppmuntrar dig att vara ännu modigare och ta ännu större risker.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara utomhus så mycket som möjligt. Oavsett på du pysslar i trädgården, ägnar dig åt en hobby eller tar en långpromenad med en vän så njuter du av den vårliga energin som finns i luften.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir lite långtråkig, särskilt om du är hemma. Det verkar svårt att hitta någon att göra saker med eftersom de flesta av dina vänner är upptagna på sitt håll. Kvällen blir lättsammare. Då kan du gå på bio eller mysa framför tv:en hemma.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons