Tisdag 29/3

29 mar, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir rolig och dynamisk. Just mu vill du så mycket och din kreativitet imponerar på såväl vänner som på kollegor. Under eftermiddagen ska du passa på att fråga en släkting om något som har med pengar att göra.

Oxen 20/4-20/5

Du njuter oavsett om du är ledig eller arbetar. Det blir en ganska intensiv tisdag, men du får mycket gjort och humöret är på topp. Är du ledig fokuserar du på utomhusaktiviteter. Kvällen bjuder på nöjen av olika slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något positivt över ditt tecken. Våren är här och det känns i hela kroppen. Som singel kan du bli väldigt flirtig den närmaste tiden. Venus är i en gynnsam position och det får dig att vilja satsa på kärleken.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här tisdagen funderar du mycket över framtiden. På det hela taget är du nöjd med ditt liv, men det fattas en viktig pusselbit. Som singel kan det blir en knepig period framöver. Du når inte riktigt fram till den person du attraheras av eftersom du inte vågar visa dina känslor öppet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och lekfull tisdag där fokus ligger på att lära ut och lära sig nya saker. Du har en härlig humor som får människor att skratta och må bra. Under kvällen försöker du hjälpa en kollega att förändra sin vardag genom att kombinera arbetet med ett fritidsintresse.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen har du planer på att boka om ett möte. Du vet att du inte borde skjuta upp det här mötet fler gånger än du redan gjort, men du känner dig inte tillräckligt förberedd. Kanske är det bättre att du improviserar än att du åter igen ställer in.

Vågen 23/9-22/10

Du har haft en tuff tid bakom dig, men nu finns det mest glädje och harmoni i ditt horoskop. Du njuter av de små guldkornen i vardagen och du har lyckats sluta grubbla så mycket över framtiden. Tisdagen blir en bra dag särskilt för Vågar födda i mitten av perioden.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen försöker du fundera över vad du kan göra för att imponera på en person som du vill ska upptäcka dig. Det enklaste sättet är att bara vara ditt vanliga charmiga jag och att öppet visa ditt intresse. Tyvärr är Skorpioner oftast för komplicerade för att ta den enkla utvägen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var lite försiktig när du yttrar dig en i en fråga som du inte har så mycket kunskap om. Risken är stor att du gör bort dig för att du inte har alla bakgrundsfakta. Under kvällen kan ett fritidsintresse dra ut på tiden mer än du tänkt dig .

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns något avvaktande hos dig idag. Det är som om du väntade på att en tidsinställd bomb ska explodera. Du är både förväntansfull och lite oroad på samma gång. För dig är det viktigt att något händer som förändrar din vardag, men du vet inte riktigt hur du vill att den ska förändras.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar dig ton mot en kollega som irriterat dig länge. Vanligtvis brukar du vara väldigt diplomatiska, men just nu kan du inte låta bli att bli arg för at han eller hon ständigt lyckas med att provocera dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen får du gärna visa upp dina talanger på arbetet. Du är duktig i allt som har med kreativitet att göra. Oftast försöker du att hålla en låg profil eftersom du inte vill skryta, men just idag vill du synas så se till att blända din omgivning med din talang,

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons