Fredag 13/5

13 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att neka en vän det som han eller hon vill ha hjälp med trots att du känner att du inte har så mycket tid som du skulle vilja ha. Här gäller det att hitta en bra kompromiss mellan att hjälpa din kompis och ändå få tid över till dina egna projekt.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir varierande och ganska trevlig. Du har mycket att göra och tiden går fort. Om du har möjlighet så tar du en lite längre lunch med några kollegor och tar igen den förlorade tiden på eftermiddagen istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

Månen går in i en gynnsam fas och det gör dig ovanligt kreativ i allt som du skapar med händerna. Den här dagen åstadkommer du en hel del nytt och det imponerar på flera av dina kollegor. Kvällen handlar om fest och socialt umgänge.

Kräftan 21/6-22/7

Du tvivlar på dig själv och det är inte så bra. Det brukar finnas mer styrka och mer självsäkerhet i ditt tecken, men av någon anledning så finns det någon som alltid får dig att bli lite extra fumlig och otaktisk när han eller hon är i närheten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och varierande. Du står i centrum för uppmärksamhet och det trivs du med. Ingen kan skina så som ett Lejon som har allt ljus på sig. Kvällen bjuder på romantik och passion, särskilt för nyförälskade Lejon.

Jungfru 23/8-22/9

Du får gärna vara lite mer på hugget idag om du ska hinna med alla dina planer. Det är så mycket som är på gång just nu att du har svårt att hinna med allt som du planerar. Här gäller det att strukturera upp så väl arbetslivet som privatlivet.

Vågen 23/9-22/10

Du får en oväntad inblick i en kollegas privatliv och det överraskar dig. Den här personen är inte alls så som du tänkt dig privat utan han/hon beter sig helt annorlunda utanför arbetets fyra väggar. Kvällen kan bli riktigt mysig för hemtama Vågar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte särskilt stolt över ditt beteende mot en person som du egentligen kallar för vän. Han eller hon fattar inte riktigt varför du är som du är mot honom/henne. Det handlar egentligen om att du är avundsjuk utan att veta varför.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på mycket variation och en del taktiska problem. Använd din kreativitet och energin från Solen när du ska klura ut lösningar på knepiga situationer. Det finns en vän som du saknar och som du bör höra av dig till.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad över att någon uppmärksammar dig idag. Det handlar om att någon faktiskt bryr sig om dig lite extra och visar det med små, fina vinkar. Under dagen blir du ställd av ett påstående som handlar om dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att acklimatisera dig till allt nytt som sker i ditt liv just nu. Det handlar om allt från jobbet till nya kollegor. Det finns särskilt en person som både attraherar dig, går dig på nerverna och fascinerar dig samtidigt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det ligger kärlek inom räckhåll för alla singel Fiskar just nu, men det hänger mycket på dig. Du har en tendens att dra dig undan när det börjar bli känslor med i bilden eftersom du är rädd för att bli sårad. I just det här fallet är det du som måste våga visa dig sårbar.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons