Måndag 25/7

25 jul, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen vill du bevisa att du har rätt. Du kan till och med gå till ytterligheter bara för att vara den som inte har fel. Det blir en intressant måndag där du omedvetet sätter igång ett rykte om en bekant/kollega.

Oxen 20/4-20/5

Du kommer vara utmattad den här måndagen, men du har ingen möjlighet att få vila upp sig så som du skulle vilja. Du har en massa saker att ta tag i och det gäller att du är både vältalig och skärpt. Kvällen handlar om att komma i säng så tidigt som möjligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ligger efter med något som skulle vara klar i förra veckan så en stor del av den här måndagen går åt till att avsluta ditt projekt. Resten av dagen tar du det lugnt. Du jobbar på i maklig takt och du undviker alla former av ansträngning.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska intensiv måndag där de primära är detaljer. Oavsett om du är ledig eller arbetar så försöker du att ta en sak i taget och inte stressa. Du lägger fokus på kvalitet i det du gör snarare än på kvantitet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något ganska sorligt över den här måndagen. Du säger hejdå till en person som du tycker mycket om. Det kanske inte är för evigt, men du vet att det kommer att dröja innan ni får möjligheten att ses igen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en livlig och rolig måndag där du gärna ägnar dig åt trevliga sommaraktiviteter. Du njuter av lugnet och du suger åt dig av solenergin som finns omkring dig. Under eftermiddagen blir du överraskad av en vän som plötsligt hör av sig.

Vågen 23/9-22/10

Du drar dig inom dig själv för att få vara ifred. Det har varit en lång vecka och måndagen börjar väldigt intensivt. Så fort tempot blir lite stillsammare så undviker du kontakt med omvärlden och går in i dig själv helt och fullt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganska lugn och det tycker du är skönt. Känslomässigt är det turbulent eftersom du slåss med dina känslor snarare än att bejaka dem. Du tror att du har koll på vad du vill, men ditt hjärta protesterar högljutt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen lyssnar du på en vän för att ta in en andra åsikt innan du fattar ditt beslut. Det här visa sig vara en klok åtgärd eftersom du plötsligt ser på problematiken med helt andra ögon. Kvällen bjuder på trevligt umgänge och massor av god mat.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är själsligt och fysiskt utmattad, men lycklig den här dagen. Du har inte hunnit smälta alla intryck du fått den senaste tiden så lugnet den här måndagen passar bra till att ta hand om dig själv, njuta av friden och fundera över allt du varit med om.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska ordinär måndag. Vardagen finns där oavsett om du är ledig eller jobbar. Du kör på i dina vanliga rutiner och du tycker att dagen går ganska långsamt. På kvällen vill du gärna umgås med en vän som du inte sett på ett tag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är impulsiv, glad och framåt. Din charm är på topp tack vare Neptunus och du njuter av att vara omhuldad och älskad. Den här måndagen unnar dig dig något extra lyxigt. Det blir en dag med guldkant.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons