Onsdag 24/8

24 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vädrar nyheter idag och du ger dig inte innan du har lyckats lista ut vad det är för hemligheter som din kollega har. Vanligtvis är du inte alls så här nyfiken av dig, men just idag påverkas du av bland annat Merkurius vilket gör dig ovanligt vetgirig.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en ovanligt lugn och skön dag även om du har många järn i elden. Du varvar arbete med kreativitet och nytänkande. Kvällen bjuder på en överraskning och en hel del familjemys. Just nu mår du ovanligt bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du övertalar en vän att testa något nytt. Hon har varit lite feg den senaste tiden och nu tycker du att hon ska satsa mer på sina privata intressen. Under onsdagen får du ett glädjande ekonomisk besked som kan hjälpa dig att förverkliga en dröm.

Kräftan 21/6-22/7

Du åtar dig ett uppdrag som du egentligen inte vill ha, men som du känner att du är tvungen att ta på dig. Det här kan dra ned ditt humör lite, men det finns någon som alltid lyckas få dig att dra på smilbandet lite extra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du genomgår en förändring just nu och det kan vara både roligt och jobbigt på samma gång. Du känner dig lite ur fas och har inte riktigt så bra koll som du skulle vilja ha på varken livet eller jobbet. Trots smärre vardagliga problem känner du dig ovanligt harmonisk och glad just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en slitsam onsdag eftersom du tvingas fatta många beslut på kort tid. Du har inte haft möjlighet att sätta dig in i alla ärenden i detalj därför är du orolig att du ska fatta fel beslut. Lita på din magkänsla den leder dig rätt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta initiativ och utveckla dina idéer från pappret till verklighet. Det blir på sätt och vis en tuff dag eftersom du kör hårt från tidig morgon till sen kväll. Men belöningen är att du lyckas med dina planer och du blir nöjd med resultatet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kanske är lite väl flirtig idag. Själv försvarar du det med att du bara är charmig och uppmärksam men din omgivning ser att det är mer än så. Som singel ska du unna dig den här flirten, men har du ett förhållande kan det bli rätt så problematiskt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om sport eller fysisk aktivitet. Det blir en ansträngande dag, men du har roligt och du känner att du utvecklas. Under kvällen kan nyheter om en vän få dig att ändra uppfattning i en viss fråga.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig onsdag där du utmanar dig själv på flera olika sätt. Kvällen handlar om att testa något nytt och att våga göra saker på egen hand. Du känner dig stolt över dina framsteg inom ett visst område.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du gör rätt, samtidigt som du inte vill såra någon med de beslut du tar. Det här är en fin balansgång som du klarar galant. På kvällen vill du visa en vän eller yngre släkting en genväg till framgång inom ett visst område.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om pengar. Din ekonomi är inte helt solid just nu, men du vill ändå försöka att unna dig lite av livet goda. Genom att lägga upp en sparplan med lite utrymme för lyx kan du förverkliga dina ambitioner den här hösten.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons