Lördag 17/9

17 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att det kan blir en påfrestande lördag så till att vara utvilad. Mycket handlar om att vilja visa upp sig och hur du ska lyckas att blir noterad i en stor massa. Under eftermiddagen har du chansen att slappa och skämma bort dig själv lite.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir spännande och varierande. Du stöttar en vän eller släkting i hans intresse och det visar sig vara mer lukrativt än du tänkt dig. Under eftermiddagen unnar du dig något speciellt. Kvällen handlar om god mat och trevligt umgänge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ingen tvekan när du får ett anbud idag. Det här är något du längtat efter att få göra och du tänker verkligen inte backa nu när du blir erbjuden den här möjligheten. Förutom den här chansen så handlar lördagen till stor del om familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir rolig och kreativ lördag där sport stå i centrum för händelserna. Du känner dig pigg och utvilad vilket gör att du orkar ge järnet lite extra. Under kvällen både vill du och vill inte ta kontakt med en viss person.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du unnar dig allt idag. Oavsett om det är shopping, god mat eller godis så tycker du att du förtjänar lite extra lyx efter en veckas hårt slit. Kvällen ägnar du åt att umgås med vänner och att njuta av livet. Du lever verkligen här och nu.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns bara du och dina intressen den här lördagen vilket passar dig utmärkt. Hela hösten har präglats av andra personers måsten, men just den här dagen så finns det tid för dig. Under kvällen finns det en risk att du råkar i gräl med en äldre släkting.

Vågen 23/9-22/10

Du hoppas på en förändring som inte kommer att komma den här lördagen. Det är för stort för att det ska kunna skyndas på så du får helt enkelt ha en stor portion tålamod tills vidare. Kvällen bjuder på en del dramatiska scener från en vän som är olyckligt kär.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du går för långt ibland när du vill göra din käresta lite svartsjuk, men du kan inte rå för att du vill provocera eftersom du själv blir sotis på din partner. Det enklare om ni två hade en öppen kommunikation istället för att försöka göra varandra arga.

Annons

Skytten 22/11-21/12r

Lördagen handlar om att ha roligt och om att bjuda på sig själv. Det är något som Skytten inte har problem med. Din charm och din lättsamhet gör att alla falla för dig. Tänk på att inte älta ett gammalt problem utan det är dags att gå vidare.

Stenbocken 22/12-19/1

Du satsar för att vinna idag. Det handlar mer om stolthet än om själv tävlingen. Om du lyckas beror mer på tajming än på dagsform. Här gäller det verkligen att ha is i magen. På kvällen blommar romantiken.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite irriterad på en bekant som inte kan hålla sig i skinnet idag. Han eller hon tenderar att förstöra mer än vad han eller hon bidrar med. Om du bara tar det lugnt och är lite smart kommer du kunna hantera det här problemet utan att det påverkar resultatet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill verkligen inte vara den kommer med skvaller, men just idag kan du inte hålla dig. Det här är alldeles för smaskigt för att hålla för dig själv. Under eftermiddagen finns det möjlighet till lite sportbetonade aktiviteter.

 

 

 

 

Annons