Måndag 10/10

10 okt, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att sortera ut fakta och försöka analysera situationen. Det kan bli en bra och kreativ dag där fokus ligger på ordning och reda vilket kanske inte är Vädurens favoritämne, men du kan när du vill.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite lätt rörig. Det blev ett hastigt avslut i fredags och nu gäller det att skapa ordning i kaoset vilket kanske inte är det enklaste. Som tur är har du massor av energi från Solen och din entusiasm är smittsam.

Tvillingarna 21/5-20/6

Genom att inte backa när du blir attackerad visar du på att du står fast vid din övertygelse och du är beredd att kämpa för din tro. Det låter mer dramatiskt än det är. I verkligheten gör sig den här fajten om små, vardagliga saker men det är ändå viktigt för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på en hel del olika nöjen. Du tycker att det är trevligt att ha fullt upp även om det rör sig om jobb. Just nu är du väldigt lätt uttråkad och du behöver ständig stimulans för att trivas. Kvällen bjuder på flera roliga överraskningar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ingen som tänker lyssna på en dålig ursäkt och det blir du medveten om idag. Du tror att du ska kunna smita undan tråkiga uppgifter, men sanningen är den att inte ens din charm hjälper dig att slippa undan idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du inser att du har en hel del tufft arbete framför dig den här måndagen, men det är bara att bita ihop och inte tveka. Genom att vara väldigt fokuserad kommer även de jobbiga sakerna att gå fort och då får du mertid över till att vara kreativ.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen är du trött. Du har svårt att fokusera dig och saker som du vanliga fall tycker är roliga känns inte alls motiverande. Här gäller det bara att ta en timme i taget och göra sitt bästa. Håll ut och unna dig en riktigt fin belöning när du kommer hem på kvällen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och stimulerande. Du trivs utmärkt med att gå till arbetet även om det inte är arbetsuppgifterna som du tycker är så lockande. Under kvällen vill du gärna hitta på något roligt tillsammans med dina vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är orolig idag och du har svårt att bli av med känslan av att något ät fruktansvärt fel. Ofta ska man inte ignorera den här typen av föraningar utan lyssna på vad ditt sjätte sinne försöker säga dig. I det här fallet kan det röra sig om en förändring i ledarskapet på ditt arbete.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir tuff men rolig och utmanande på samma gång. Du har fokus både på nuet och på framtiden vilket är bra. Under den här måndagen får du en komplimang av din chef som gör dig glad. Kvällen handlar både om träning och om att knyta sociala band.

Vattumannen 20/1-18/2

Du väljer med omsorg idag. För din del är det bättre att kunna selektera ut vissa uppgifter och koncentrera dig på dem än att försöka göra allt på samma gång. Privat lägger du mycket tid på att hjälpa en familjemedlem/släkting med diverse saker.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig och stimulerande, särskilt för sent födda fiskar. Du får möjlighet att jobba i en ny konstellation på arbetet idag och det visar sig vara en lyckad grupp, i alla fall resultatmässigt. Relationsmässigt kan det bli lite gnissel och en del diskussioner mellan varven.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-oktober-2016

 

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons