Onsdag 16/11

16 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

 Väduren 21/3-19/4

Du får gärna var väldigt tydlig med hur du menar i ett visst sammanhang. Om du inte är rak så kan du bli mött av förvirrade kollegor som varken vet ut eller in. Kvällen handlar om att våga var bäst. Är du bra på något så visa det.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska behaglig dag där du varvar arbetet med lite fritidsnöjen. Du gillar att ha en plan och att hålla dig till den därför blir du lite irriterad när en chef avbryter ditt schema för att du ska fokusera på något annat en stund.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bygger på erfarenhet från tidigare. Du inser att du har en massa kunskap som har legat latent och som du kan passa på att plocka fram dagen som den här. Under kvällen envisas en vän med att försöka övertala dig att följa med på en aktivitet under den kommande helgen.  

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en noggrannhet och en försiktighet i ditt tecken idag. Det handlar om att väga för och emot i olika situationer. Under dagen möter du en person som gör dig mållös. Hen har en förmåga att tro väldigt mycket om sig själv och väldigt lite om alla andra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är arg på att du inte kan få som du vill idag. Du har provat med allt från böner till att manipulera, men ingenting fungerar. Det här gör dig frustrerad. Kvällen passar bra till alla former av sociala aktiviteter. Passa på att träffa lite vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Jus nu räcker du inte till hur du än försöker. Det handlar om en kollega som envisas med att försätta sig i den ena knipan efter den andra trots att du försöker att varna hen. Kvällen bjuder på aktivitet som har med kropp och hälsa att göra.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inget att göra åt en person som hela tiden vägrar att inse sina fel och brister. Om din kollega ändå kunde medge att hen inte är perfekt så skulle det bli enklare för alla parter. Kvällen bjuder på härlig inspiration.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en ganska snäll och rar person innerast inne, men utåt sett kan du spela både kall och tuff om du anser att det gynnar dig. Nu har du utan att veta om det lyckats driva bort en person som du egentligen skulle vilja komma närmare. Försök visa din mjukare sida istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte allas på hugget idag. Egentligen skulle du vilja stanna hemma, men en viktig uppgift tvingar iväg dig hemifrån oavsett hur du mår. Kvällen handlar om att ta hand om sig själv och kurera sig. Du behöver få vila upp dig ordentligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intressant dag trots att du knappast bjuder in till socialt umgänge. Det handlar om att du är trött och vill vara ifred, men det finns en eller fler personer som inte håller med dig på den punkten. Du är alldeles för intressant för att lämnas ensam.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på en hel del roliga upplevelser. Du har fått massor av erfarenhet inom ett område som du inte varit så bekant med tidigare. Vad som är viktigt den här dagen är att du vågar slappna av och ta det lugnt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du saknar en vän otroligt mycket, men den senaste tiden har du inte alls haft så mycket tid för hen som du skulle vilja. Det handlar om att båda era privatliv är rätt så fullbokade och ni måste anstränga er för att hitta tid för varandra

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons