Söndag 11/12

11 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen blir vila och åter vila för dig. Du är utmattad och retlig så omgivningen bör hålla sig på tå. Du trivs bäst om du får vara ensam och utöva en hobby eller någon liknande aktivitet. Idag vill du inte umgås i grupp.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen inleds lagom aktivt. Du småplockar och myser hemma. Har du familj samlar du gärna alla kring en härlig brunch eller en mysig söndagsfrukost. Under eftermiddagen har du saker inplanerade, det verkar ha festanknytning så som släktmiddag eller födelsedagskalas.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att ta för sig av de förslag dina vänner kommer med. Just nu har du ett helt smörgåsbord av aktiviteter att välja på och du är pigg tack vare Solens inflytande över ditt tecken så passa på att roa dig ordentligt.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att få pengarna att räcka till utgifterna. Det har varit så mycket olika investeringar den senaste tiden och nu är det jul vilket betyder ytterligare utlägg. Här gäller att tänka smart och ekonomiskt. Vad kan du göra själv och hur kan du hålla utgifterna nere.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får inte bli arg på en vän för att hen inte gör som du vill. Personen ifråga är mycket envis och föredrar att göra sina egna misstag framför att lära sig av andra. Under eftermiddagen och kvällen finns det goda möjligheter till lite romantik.

Jungfru 23/8-22/9

Du njuter av att göra saker med familjen. Det kan vara allt från att koka knäck, lussekattsbak till storstädning eller julmarknadsmys. Kvällen blir tidig eftersom du är så trött. Du orkar ingenting just nu.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på uteaktiviteter och den friska luften gör dig gott. Du njuter av att träffa vänner och familj. Under eftermiddagen passar det bra att göra en del julklappsinköp eller andra förberedelser som skapar julstämning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är kär, ditt största problem verkar vara att bestämma dig för vem du är kär i. Det finns flera personer som väcker en bubblande känsla inom dig. Det verkar som om du är mer kär i känslan av att vara förälskad än i en specifik person.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du uttrycker dig klumpigt idag och det kan skapa dålig stämning i en viss grupp. Var inte för stolt för att be om ursäkt. Alla kan vara klumpiga, men det krävs en större person för att erkänna det. Kvällen bjuder på en oväntad nyhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir en blandning av måsten och lättja. Du ägnar dig åt ett par projekt som du vet att du måste avsluta idag men i övrigt handlar den här söndagen mest om att ha trevligt, umgås med familjen eller bara ta det lugnt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir aktiv på ett bra sätt. Du har flera olika projekt inplanerade och du lyckas genomför de flesta av dem vilket gör dig stolt. Under dagen möter du en person som du oroar dig en del för. Hen verkar ha svårt att ta tag i sitt liv.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska tråkig dag, men du tycket att det är ganska skönt samtidigt eftersom du är trött och det här ger dig chansen att vila upp dig ordentligt. Du grubblar mycket över hur du ska lyckas lösa en familjekonflikt som håller på att eskalera.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons