Torsdag 22/12

22 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

Väduren 21/3-19/4

Du misstänker att någon försöker lura dig, men du vet inte riktigt hur du ska tackla situationen eftersom det är mer en magkänsla än något du har bevis för. Det enda du kan göra är att leta fram bevis eller låta det vara.

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt framåt just nu och det mesta du gör får positiv feedback. Du känner dig stolt över dina prestationer, men du känner också att du kör på rätt hårt för på kvällarna är du helt slut. Torsdagskvällen handlar om en vän eller släktings behov av någon som kan lyssna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag går plötsligt all energi ur dig. Från att ha gått på högvarv i vardagen så inser du att det är jul om två dagar och då tar din kropp ledigt i förväg. Hur du än försöker så orkar du inte dra upp tempot. Hemma är det mest mys och tända ljus som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen går rasande fort och du har massor av saker som du vill hinna med. Det blir en rolig dag, men ansträngande. Du försöker kombinera julens stök med jobbet och ett fritidsintresse. Det blir mycket även för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det något du glömt bort och det vet du om, men du vet inte riktigt vad det är. Du går hela dagen med en gnagande känsla av något är väldigt, väldigt fel. Innan dagen är slut inser du vad det är du missat och du inser också att det var ganska betydelselöst. Bortslängd oro.

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen handlar om att behandla någon med respekt trots att du i hemlighet ser ner lite på personen ifråga. Det kan handla om en bekant, släkting, kollega eller granne. Det viktiga är att du döljer dina känslor och är ödmjukt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska kostig dag där inget stämmer men allt tycks gå ihop ändå i slutet. Mycket handlar om att du inte riktigt har koll på jobbet utan det finns en massa lösa trådar att knyta ihop. Kvällen bjuder på en nyhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drabbas av dåligt samvete för att du behandlat en vän illa. Det handlar egentligen om ett gräl som gått över styr, men nu känner du att du vill bli vän med hen igen. Du ber till och med om ursäkt. Din vän blir både förvånad, glad och smickrad av din omtanke.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra även om du stressar en del. Oavsett om du är ledig eller jobbar är det mycket du vill få gjort de här två sista dagarna innan julafton. En äldre släkting är i behov av din hjälp och du finns där för både med värme och med en hjälpande hand.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska mysig torsdag där du är med familjen. Är du ledig ser du till att sova ut ordentligt. En vän vill att ni ska ses, men du vet inte om du orkar bryta dig loss från din hemmakokong. Gör du det får du en äventyrlig och intressant kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vågar inte säga ifrån när din chef ber dig om hjälp trots att du varken har tid eller lust. Du ställer upp även om du muttrar i smyg. Det här är något som kommer att vara positivt i längden även om du inte ser det så just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inga ursäkter, men det finns en hel del förklaringar till en ung väns beteende eller en ung släktings attityd. Du är trött på att få ta en massa från det här hållet och det kan resultera i ett ganska långvarigt gräl den här torsdagen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons