Söndag 8/1

08 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Det blir en riktigt skön och lugn söndag där du äntligen får chansen att pusta ut ordentligt. Efter allt som har hänt den senaste tiden bli det här en riktig oas av stillhet. Har du en hobby så ägnar du gärna ett par timmar åt den idag.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lite halvt om halvt aktiv. Du har några ärenden att uträtta och det gör att du inte riktigt har tid med att träffa vänner ens om du skulle vilja. Under kvällen är det fullt upp med att förbereda för kommande vecka. Det finns saker som du vill ha koll på.

Tvillingarna 21/5-20/6

En bra dag för shopping. Du vill passa på att hitta lite fina saker på rean och den här dagen gör du verkliga fynd. Nu så här på det nya året vill du passa på att fräscha till dig. Ett förslag från en vän piggar upp eftermiddagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du kommer träffa en person som du inte sett på länge på måndagen och du vill visa upp dig från din bästa sida. Det gör du genom att shoppa nya kläder, fixa hemma SPA eller något annat som får dig att känna dig snyggare och som ökar ditt självförtroende.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är fullt nöjd med att göra så lite som möjligt den här söndagen. Det blir en riktigt skön hemmadag där du ägnar dig åt självutvecklande projekt och åt att planera framtiden. Du verkar vilja resa bort inom kort och det är den resan som du börjat planera.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på riktigt dåligt humör den här söndagen och det har främst med Mars position att göra. Ur ditt perspektiv så går allt fel och du vill egentligen bara stanna hemma men av någon anledning så har du aktiviteter inplanerade som du inte kan ställa in. Kvällen blir betydligt bättre än dagen.

Vågen 23/9-22/10

Du hör ett rätt så saftigt skvaller som du till en början vägrar att tro på. Det handlar om en person som du känner lite ytligare, men som du trodde att du hade ganska bra koll på. När du forskar närmare i de här ryktarna så visar de sig stämma och det gör dig lite chockad.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns något förväntansfullt över ditt tecken den här söndagen. Du känner på dig att något häftigt kommer att hända och du förbereder dig för det. Det blir en riktigt bra dag där fokus ligger på att ha kul och kanske, om du hartur möta kärleken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lite småtrist, Du har svårt att hitta på saker som du tycker är roliga och det slutar med att du stannar hemma och tar det lugnt istället. Under eftermiddagen och kvällen får du goda nyheter från en släkting eller vän som bor eller bara är utomlands just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar det lugnt på söndagen. Det här blir en sista dag i frihet innan allvaret sätter igång igen på måndagen. Du lägger upp en strategi för våren som handlar om vilka mål du vill nå och hur du ska nå dem snarast möjligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen blir en lat historia där du fokuserar på att vila och ta det lugnt. Du överanstränger dig verkligen inte den här dagen utan myser gärna hemma med en bra film eller några spännande böcker. En skön paus mitt i vardagslunken.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns risk för gräl mellan dig och en släkting idag. Du har inte fått gehör för dina idéer och det irriterar dig ordentligt. Under kvällen får du ett meddelande från någon som du tycker om och det lilla sms:et eller samtalet är nog för att göra din kväll.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons