Tisdag 24/1

24 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Idag passar du på att visa vad du går för på jobbet. Du har hittat ny energi och det finns få som kan motstå både dina idéer och din charm när du är på det här humöret. Under eftermiddagen får du testa ditt tålamod med en ung släkting.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en minst sagt ovanligt tisdag av olika anledningar. Du har massor att göra och dagen går fort. På eftermiddagen och kvällen är det fokus på någon annan än dig själv. Du skämmer bort en närstående både i ord och i handling.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska hetsig diskussion som inleder den här tisdagen. Du har inte möjlighet att komma vidare i den här situationen eftersom ingen av er vill ge er och det finns inga rätt och fel, allt är en tolkningsfråga. Det bästa är att börja om från början.

Kräftan 21/6-22/7

Du är trött på en person som alltid måste kräfta emot allt du säger. Det handlar om små oväsentliga påståenden lika väl som ganska avgörande saker. Det blir en ständig konflikt mellan er som bottnar i att ni båda tycker att ni har rätt och den andra har fel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du sätter ned foten gentemot en chef och det är inte så uppskattat, men kanske nödvändigt. Genom att markera vart din gräns går undviker du att hen provocerar dig i framtiden. Ibland är det bra att rensa luften. Kvällen bjuder på lättsam underhållning.

Jungfru 23/8-22/9

Du vågar inte visa vad du känner för att du är rädd att en vän ska bli överrumplad av styrkan i dina känslor. Ni har länge haft en lättsam jargong mellan er, men nu skulle du vilja att er vänskap utvecklades till något djupare.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen fokuserar på ekonomin och på att planera våren. Det finns ett antal olika aktiviteter som du vill vara med på, men du inser, efter en snabb kalkylering att det inte kommer att gå ihop. Du måste välja bort vissa saker.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir irriterad på dig själv för att dina förhoppningar inte motsvarar verkligheten. Det finns också en konflikt mellan dig och en vän som inte vill lösa sig i första taget. Ni har sagt för mycket elakt till varandra för att det bara ska vara att sopa under mattan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar den här tisdagen lite som den kommer. Du orkar inte planera några aktiviteter, samtidigt är du lite sugen på att träffa människor och vara social. Som tur är har du vänner som kan ta med dig på roliga aktiviteter utan att du behöver anstränga dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen bestämmer du dig plötsligt för att helt byta inriktning. Det blir överraskande både för din omgivning och för din familj. Du brukar inte vara så här impulsiv, men det finns något nytt och lite vågat över ditt tecken.

Vattumannen 20/1-18/2

Det verkar som du tar en kortare tur eller gör en resa den här dagen. Tisdagen handlar om att upptäcka nya saker och möta nya människor. Det blir en trevlig dag där fokus ligger på utveckling och på framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är missnöjd med en del saker i ditt liv, men du är inte riktigt redo att agera ännu. Som det är nu nöjer du dig med att ta en dag i taget och inte reflektera så mycket över de saker som du egentligen skulle vilja förändra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons