Fredag 21/4

21 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir panik på fredagen eftersom du glömt bor något som inte bara är viktigt för dig utan även för dina kollegor. Här gäller det att fånga upp misstaget innan det blir värre. Kvällen blir härlig och ganska sen.

Oxen 20/4-20/5

Du tar en dag i taget just nu och försöker finna dig till rätta med dina nya arbetsuppgifter. Det går ganska bra, men ibland saknar du vissa av dina gamla vanor så att det värker i hjärtat. Under kvällen satsar du på att umgås med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen visar på stark inlevelseförmåga från din sida och en benhård tilltro till din egen kapacitet. Det blir en bra dag som varieras på många sätt. Under dagen får du besök a en vän som du inte ser så ofta.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att förstå vad det är som du gör fel. Du försöker verkligen hitta tillbaka till den fina kontakt som du hade med en vän för ett tag sedan, men hen verkar glida undan så fort du närmare dig. Du vet inte vad som förändrats i er relation, men något är fel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir lätt arg i dag och ditt temperament ligger dig i fatet. Under den här fredagen försöker du knyta samman säcken när det gäller olika uppgifter för du vill slippa tänka jobba i helgen men en kollega sätter sig på tvären och det skapar en konflikt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är i hetluften just nu och det är inte så bra. Vad det än är du sagt eller gjort så retade det upp en person med inflytande. Här gäller det att bita i det sura äpplet och be om ursäkt innan situationen förvärras.

Vågen 23/9-22/10

Du njuter verkligen av den här fredagen, särkilt om du är ledig i helgen. Det finns något bekymmerslöst över ditt tecken idag som gör att vad du än tar dig för så flyter det på utan några komplikationer. Kvällen lovar fest.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt avslappnad och charmerande idag. Alla du möter förtrollas av ditt leende och ditt vinnande sätt. Kvällen bjuder på en buffé av variation när det gäller både umgänge och nöjen. Är du förälskad så blir kvällen romantisk.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är försiktig med hur du uttrycker dig idag eftersom du vet att en kollega kan vara rätt så känslig. Du vill visa att du förstår hen och att du sympatiserar med hens problem. Under kvällen tar du ett modigt initiativ.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att våga och om att visa vad du känner. Det finns många som trivs i din närhet just nu och du tycker om känslan av att vara omgiven av en massa människor du älskar. Kvällen bjuder på kompishäng och en trevlig överraskning dyker upp.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag förväntar du dig stordåd av en kollega och därför blir du besviken när hen inte levererar. Det är så mycket som hänger på den här personens kunskap att hela fredagen kan bli fel om personen ifråga har gått ut med falsk marknadsföring. Kvällen bjuder på värme och närhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen innehåller en mängd olika saker som har med både jobbet och familjen att göra. Du oroar dig lite för en yngre familjemedlem som tycks ha lite svårt att hålla sig inne. Här gäller det att visa omtanke med inte blir överbeskyddande.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons