Måndag 8/5

08 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är på ett ganska uselt humör den här måndagen. Ett dåligt besked av något slag gör att du inte har lust eller vill ta itu med vardagen. Har du möjlighet så stannar du hemma, men det mest troliga är att du jobbar men håller dig för dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Du sköter dig själv idag och är ganska nöjd med det. Just nu mår du bra av att få tid att fundera och det får du när du jobbar mer med händerna än med hjärnan. Du gillar rutiner och har ingen emot monotona uppdrag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska lugn inledning på veckan. Du har inte så mycket att göra som du trodde att du skulle ha och det skapar nya förutsättningar för att testa en idé som du har. Under eftermiddagen är det motion i alla former som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget du kan säga eller göra för att få din vän att må bättre. Vissa sår kan bara tiden läka och innan din vän är redo att bearbeta sin sorg måste hen få vara ifred och bara fokusera på nuet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att försöka hitta ett lugnt sätt att arbeta på. Du brukar stressa upp diig när du får nya uppgifter eftersom det skapar prestationsångest hos dig. Idag gäller det att jobba i grupp och det är du oftast bra på.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns så mycket du skulle vilja förändra den här måndagen, men du känner dig för trött för att orka ta diskussionen med dina kollegor. Istället anpassar du dig till de andra och gör som de föreslår. På kvällen träffar du gärna en vän.

Vågen 23/9-22/10

Du har inte tid att lyssna på goda råd i dag för det är du för stressad för. Tyvärr kan det leda till merarbete för din del. De goda råden kunde sparat både tid och pengar åt dig om du bara vara mottaglig för dem.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner att du är tillbaka lite på ruta ett igen. Efter att ha jobbat ganska hårt för att komma en person närmare i förra veckan så verkar hen glida dig ur händerna igen. Du måste hitta ett sätta att vinna hens förtroende.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du avskyr måndagar eftersom de innebär att du måste gå upp tidigare än du vill och ägna dig delvis åt saker som du tycker är tråkiga. Det positiva med just den här måndagen är du möter en person som får dig att känna dig levande.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är omedveten om de starka känslor du väcker hos människor omkring dig. Du tycker att du är en ganska ointressant person som inte har så mycket att tillföra. Uppenbarligen finns det andra som inte håller med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir stressig. Du har lovat att följa med en släkting, vän eller granne på något efter arbetet, men det blir tajt att hinna med. Du känner det som om du inte får ut så mycket av den här dagen som du skulle vilja.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är förälskad, inte tal om något annat. Du kan sticka huvudet i sanden och ignorera dina känslor men det gör dem inte mindre verkliga för det. Egentligen borde du bejaka det du känner och tillåta dig att njuta av den här förälskelsen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons