Dagens horoskop: Torsdag 25/5

25 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns något skört i ditt tecken just nu. Du söker saker som saknar och du har en desperat vilja att få utveckla dina idéer, samtidigt som du är rädd att bryta upp från det du har och som du vet fungerar. Ta den här dagen och fundera igenom ditt liv, vad det är som betyder mest för dig.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir mer aktiv än du skulle önska. Du försöker att hänga med i dina vänners/din partners tempo samtidigt som du känner dig väldigt trött. På kvällen försöker du hitta tillbaka till ditt vanliga lättsamma jag. Det blir en trevlig kväll tillsammans med familjen eller vännerna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undrar väldigt mycket över en person som du inte riktigt får grepp om. Du försöker att lära känna hen, men varje gång du tycker att du vet hur personen ifråga fungerar så visar det finnas något som förvånar dig. Du kan inte sluta att tänka på den här personen.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska ordinär torsdag oavsett om du arbetar eller är ledig. Om du är ledig så tillbringar du gärna dagen med en vän eller med en hobby. Just nu känner du att du måste som bäst om du håller dig aktiv.

Lejonet 23/7-22/8

En hemlighet ligger mellan dig och en vän. Du har fått reda på något som inte var ämnat för dina öron och nu känner du att du inte vet hur du ska bete dig mot din vän som inte har en aning om att du vet. Du vill och vill samtidigt inte avslöja sanningen för hen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intensiv torsdag eftersom du planerat in så många olika aktiviteter den här dagen. Det viktiga för dig är att du hinner med familjen, allt annat kommer i andra hand. Om du stressar ned kan det bli en härlig torsdag.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska irriterad på en vän som inte vill rätta sig i ledet. Hen envisas med att alltid gå sin väg och känner inte till ord som kompromiss och grupptänk. Den här personen är väldigt rolig och charmig samtidigt som hen är så envis så det är någon du vill vara med men det blir svårt i en större grupp.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Om du inte är allt för orolig för konsekvenserna av en handling kanske du ska testa att ta den här risken. Det här är något du vill, men du är samtidigt lite oroad för att ditt tilltag kommer att straffa sig på sikt. En vän försöker att få dig att inte göra av med pengar idag.

Skytten 22/11-21/12

En dag som gjord för utomhusaktiviteter. Är det sol njuter du, är det regn njuter du, det viktigaste för dig är vännerna och frisk luft. Kan du dessutom addera till någon form av fysisk aktivitet så är dagen komplett.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte riktigt i toppform, men du vill gärna försöka att komma igång lite idag och därför så aktiverar du dig med små projekt. Oavsett om det rör såg om att städa garderoben, ta en kort promenad eller bara fika med en vän känner du dig bättre efteråt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du öppnar munnen utan att tänka och det gör att du råkar såra någon som du tycker om av misstag. Det blir en rad missförstånd innan u äntligen lyckas klara ut begreppen. Kvällen handlar om att vara väldigt social och om att njuta av livet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar på dig ansvar för något som har hänt även om det inte direkt är ditt fel. Du är väldigt empatisk och Månen förstärker den här sidan av din personlighet och får dig att vilja avlasta en vän som ständigt begår dumheter.

 

Annons