Fredag 9/6

09 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir mysig och familjär, efter en stressig inledning på dagen kan du slappna av och ägna dig åt det dy tycker mest om att göra, vara med familj eller med vänner. Kvällen bjuder på underhållning av högsta kvalitet.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir intensiv men bra. Du arbetar på i rask takt och du får en hel del gjort. Under kvällen är det fest och ett firande som gäller. Kanske har en vän eller släkting tagit studenten. Under den här dagen får du ny information beträffande jobbet,

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är ingen idé att haka upp sig på lösa rykten, det är bättre att du försöker fokusera din energi på det du vet med säkerhet. Under den här fredagen får du möjlighet att imponera på någon som du inte träffar så ofta.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en hög intensiv fredag där vänner och fest är i fokus. Du har roligt och du skrattar mycket den här dagen. En påminnelse om vardagen får dig att se till att avsluta kvällen i bra tid så du orkar med lördagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din charm är till stor hjälp idag när du blir inträngd i ett hörn. Det handlar om en hemlighet som du känner till och som din kollega vill snoka rätt på till varje pris. På kvällen finns det goda möjligheter till fest.

Jungfru 23/8-22/9

Du är försiktig med vad du säger idag. Du är rädd för att trampa någon på tårna och orsaka ett bråk. Vanligtvis är du inte konflikträdd, men just idag anser du att en konflikt kan gå emot dina intressen.

Vågen 23/9-22/10

Det virvlar av romantiska tankar i ditt huvud just nu och alla slutar med ett rosaskimrande löfte om en gemensam framtid, Tyvärr är livet inte lika enkelt som drömmen. Här finns det för mycket stolthet och egon för att det bara ska vara att ge sig hän.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir trevlig, men lite långtråkig. Du är tvingen att skjuta upp vissa av dina åtaganden på obestämd tid fast sen vän har lovat att hjälpa till. På kvällen försöker du återskapa något och det visast sig blir en totalflopp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är intensivt medveten om att det inte är så mycket kvar innan du når ditt mål, ändå känns resan dit evighetslång. Du räknar verkligen minuterarna till arbetsdagen är klar och helgen är här. Kvällen bjuder på fest

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en kort arbetsdag och resten av dagen är fylld med nöjen. För dig blir det en fråga om att finnas där för en person som alltid funnits där för dig. På kvällen får du ett sms eller ett meddelande som får dig att hoppas på romantik i sommar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är rädd för att gå övergränsen idag, därför så tar du det försiktigt med alla känsliga områden. Under dagen får du träffa personer som du inte sett på länge. Kvällen blir ovanligt social och du är i ditt esse.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns personer som du inte riktigt får grepp om och idag tar du ett steg till för att lära känna hen eller dem lite mer djupgående. Du vet att det tar tid att lära känna de här personerna, men också att det är värt den tid det tar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons