Fredag 16/6

16 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir lugn och ganska tråkig, i alla fall på dagen då du är trött både på dina kollegor och på dina arbetsuppgifter. Under eftermiddagen planerar du för fest och för att träffa ny spännande människor på kvällen.

Oxen 20/4-20/5

Fredag handlar om att resa. Du tycker att det är skönt att komma iväg oavsett om det är för en längre eller kortare period. Du har lagt en vår av hårt slit bakom dig och nu får du äntligen lite respit. Njut av den här helgen eller de kommande dagarna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är inte lätt att vara på topp jämt. Ibland måste du acceptera att din hälsa inte hänger med i ditt tempo. Försök att dra ned på takten den här dagen och om möjligt försök att stanna hemma och ta det lugnt på kvällen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är orolig utan att veta riktigt varför. Du känneratt du håller på att miss något viktigt, men du vet inte riktigt vad det är du har glömt bort. Under eftermiddagen funderar du på att ta kontakt med en vän som du här av allt för sällan nu för tiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är inte okej att peta på människors svaga punkter. Om du vet att en person blir triggas av ett visst beteende så skulle det vara bättre om du undvek att vara på det sättet när den här personen är i närheten. På kvällen passar det bra att gå ut eller gå på fest.

Jungfru 23/8-22/9

Du är förvånad över att en vän kan bli så arg över något så banalt som din vän blir idag. I din värld är hens beteende inte bara märkligt utan lite skrämmande. Du anser att en vuxen människa borde kunna kontrollera sitt humör bättre.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant fredag där du får höra många saker som förvånar dig. Du trodde inte att det var möjligt att så mycket skvaller kunde starta på så kort tid, men verkligheten har än en gång visat sig överträffa sagan.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är rädd att du går för långt idag men du kan inte låta bli att provocera en person som du egentligen tycker ganska bra om. Ditt största problem den här fredagen är att du känner dig så frustrerad och det går ut över människor som bryr sig om dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir förvånad när en vän plötsligt visar att hen inte vill vara med på något som ni bestämt att göra tillsammans för ganska länge sedan. Du blir besviken och arg eftersom din väns beslut inte bara påverkar dig utan även andra i din närhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att träffa roliga människor, sätta upp mål och att våga visa hur bra man kan vara i olika sammanhang. Du är väldigt driven och du får mycket beröm. På kvällen är det socialt umgänge och kanske lite lek som gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag känner du dig lite romantisk och det visar du din partner., Du är omtänksam, uppmärksam och rolig att vara med. Som singel så drabbas du av en plötslig förälskelse i en person som du egentligen inte vill känna något för.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om små och stor beslut. Du har haft problem att ta konsekvenserna av ditt agerande, men nu kommer ödet ifatt dig och du har inget annat val än att ta tjuren vid hornen. Kvällen bjuder på långa samtal och djupa diskussioner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons