Lördag 24/6

24 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På lördagen vilar du upp dig ordentligt, i alla fall om du är ledig. Om du måste jobba så tar du tag i ett problem i taget och löser det vart efter som utan att stressa. Din hjärna hänger inte riktigt med den här dagen. Du känner dig seg och orkeslös.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen ändrar du dina planer för att hinna med olika projekt. Du inser att det kommer att bli tajt om du inte styr om lite. Egentligen är du en duktig organisatör när du vill, det är bara så sällan du lägger energi på det.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig själv att vara ärlig och det ger resultat. Du trodde inte att det kunde gå så här bra bara genom att inte linda in sanningen i bomull utan att säga vad du egentligen tycker och tänker om vissa saker. Kvällen handlar om att vara förnuftig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska försiktig av dig just nu. Genom att inte göra allt för många uttalanden, varken negativa eller positiva så ser du till att hålla dig neutral i ett gräl mellan två vänner eller släktingar. Du känner på dig att det gäller att hålla sig utanför.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte alls så på som du skulle kunna vara. När du har fått en idé så brukar du driva din linje stenhårt, men Venus mjukar upp dina kanter och öppnar upp för mer diplomatiska lösningar på problemet. Kvällen bjuder på en överraskning.

Jungfru 23/8-22/9

Du är besviken på en vän för att hen inte tar ditt parti i en tvist. Du tycker att det är varje väns plikt att visa lojalitet i bråk, men tänk på att din vän fajtiskt gillar båda sidorna i den här konflikten så det är inte schysst att tvinga hen att välja.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att insupa ett sommarlugn och gå tillbaka till den basala som att äta, sova och bara vara. Det kanske låter lite långtråkigt, men för dig är det helt perfekt. Under eftermiddagen väntar nyheter från en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att lyssna på andra den här lördagen. Det finns så mycket starka känslor som drar i dig att du inte kan rå för hur du agerar även om du inte är så stolt över ditt beteende. Ibland blir du uppslukad av dina känslor och då fungerar inga rationella resonemang.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du har gått för långt den här dagen när du struntar i en äldre släkting som behöver din hjälp. Det finns annat som du tycker är mer intressant, men ditt agerande ger dig dåligt samvete och möjligheten är stor att du helt enkelt ställer in det du gör och åker och hjälper din släkting ändå.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lugn och lite småtråkig. Det kan du behöva för det har varit full fart den senaste tiden. Under dagen passar du på att göra lite småpyssel i hemmet som du lega efter med en längre tid. Kvällen handlar om ett löfte.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir irriterad på allt tjafs idag och bestämmer dig för att fly fältet. Själv har du svårt att säga vad du tycker och tänker och håller dina känslor inom dig vilket i din tur kan leda till ofrivilliga känslomässiga explosioner mellan varven.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte den som är svår att övertala att ge sig ut på ett äventyr idag. Du behöver lite miljöombyte och all form av friluftsliv passar dig bra. När det gäller kvällen är du gärna social med fokus på romantik.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons