Måndag 3/7

03 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Måndagen bjuder på en del eftertanke. Du inser att du hamnat efter med din planering och att du är ganska dålig på att strukturera din dag. Det bästa vore om du bad om hjälp så  du inte hamnar efter ännu mer, men där kickar din stolthet in och försvårar situationen.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att ge sig iväg från en plats till en annan. Periodvis är du uttråkad och irriterad, men du försöker att hålla dig positiv hela dagen ändå. Din inställning gör hela skillnaden mellan en bra dag och en fullständig katastrof.

Tvillingarna 21/5-20/6

Glöm inte att skratta mycket idag. Din humor kommer att hjälpa dig att både lösa problem och se möjligheter. Idag finns det mycket att hinna med men inte mer än att du kan unna dig lite mys både på eftermiddagen och på kvällen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt motiverad just nu och det hjälper dig att hantera en situation som annars kunde bli rätt så känslig. Du vet vem du ska stryka medhårs och vem du ska gå emot om du måste sätta ned foten och markera din styrka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du riskerar mycket när du säger vad du tycker till din vän, samtidigt vad är en relation om du inte kan vara ärlig. Problem är till för att bearbetas och du vill verkligen att ni ska komma igenom den här dippen tillsammans.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande gott humör idag. Du tar tag i olika uppgifter och din glädje är väldigt smittsam. Oavsett om du arbetar eller volonterar i ett projekt hemma så går du in i det du gör med en positiv glädje som är svår att motstå.

Vågen 23/9-22/10

Du njuter verkligen den här måndagen, särskilt om du är ledig. Det finns något extra dekadent med att vara helt ledig en vanlig måndag. Du tycker att det känns extra lyxig och unnar dig både sovmorgon och gofika. På kvällen hjälper du en släkting med problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du riktigt entusiastisk. Du får snart träffa en person som du saknat väldigt mycket. Du vet egentligen inte varför du saknar just hen, för ni är inte så tajta. Den här sommaren har och kommer att ändra på mycket hos dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir extra motiverande eftersom du lyckas med någon som du försökt med länge men som har legat lite utom din räckvidd. Det blir en dag att fira och det gör du med besked. Kvällen bjuder på massor av skratt och närhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir periodvis ganska jobbig. Du verkar vara på väg någonstans och den resan tar mer tid än du har lust att spendera på den. Det finns något vid målet som du harsaknat och längtar efter. Den kan vara en käraste, en vän eller bara din säng.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite irriterad idag. Förseningar orsaker en hel del problem för dig. Du försöker att hålla modet upp och vara positiv, men du blir arg för minsta lilla motgång. Din familj eller dina kollegor håller sig undan. På kvällen är du nöjd med dagen trots alla besvär. Du lyckades till sist.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir lite av en chock och en väldigt positiv överraskning när någon som du verkligen vill höra av faktiskt gör det. Först blir du blyg och undrar hur du ska hantera det, men sedan samlar du dig och öppnar upp för möjligheten att träffas.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons