Söndag 13/8

13 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att vara med människor som får dig att må bra. Vänskap och skratt fyller den här dagen. Under eftermiddagen inser du att dina känslor för en viss person håller på att förändras. Det kan vara att de har blivit mer vänskapsbetonade eller att du helt enkelt håller på att bli kär på allvar.

Oxen 20/4-20/5

Du funderar mycket den här dagen. Du har insett att det skett många förändringar i ditt liv och en del är bra medan andra gör dig lite mer fundersam. På det hela taget står du inför en spännande höst arbetsmässigt. När det gäller vänskap och kärlek finns det en del att jobba på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas ta beslut som du inte är mogen att fatta. Det handlar om att du står inför en deadline och måste komma med ett besked oavsett om du har funderat klart eller inte. Hela situationen är obehaglig, men det kommer kännas bättre när du väl valt den väg du ska gå.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en händelserik dag där du inser flera fakta som du fått om bakfoten. För det första märker du att du har haft helt fel beträffande en person och hur hen fungerar. För det andra inser du att din förälskelse som du har inte har svalnat under sommaren, snarare ökat med avståndet.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lättjefull och skön söndag som fokuserar på de små sakerna i livet. Under den här dagen får du möjlighet att ordna med små förändringar i hemmet. Du boar in dig inför hösten och försöker skapa en mysig och behaglig stämning hemma.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något ivrigt och pockande i ditt horoskop. Du känner en dragning som du inte känt förut och de här känslorna väcker både oro och nyfikenhet hos dig. Du är orolig för hösten samtidigt som du skulle bejaka en förändring eftersom du är missnöjd med din nuvarande plats i livet.

Vågen 23/9-22/10

Du struntar i framtiden och satsar mer på att leva i nuet. Det finns en livsglädje och en optimism hos dig som kommer från Solens inflytande. Du vågar chansa lite mer, du fattar snabbare beslut och framförallt känner du dig mindre velig än du brukar göra.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen visar du ditt missnöje över livet i allmänhet. Du vill förändra din situation, det kan vara allt från att prestera bättre på jobbet, börja träna eller att hitta en hobby som du trivs med. Det är bra om du ventilerar dina tankar med en vän, du kan behöva lite råd så att du kommer igång fortare.

Skytten 22/11-21/12

Den blir en dag där du satsar på de små nöjarna istället för att göra något tidskrävande. Du vill hålla dagen öppen för spontana infall. Just nu lever du mycket för dagen och har svårt att bestämma saker i förväg. Din frihet är viktig för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att vara med dina vänner och njuta av att vara ledig. Du anar att de pågår en hel del känslostormar inom dina vänner just nu, men alla verkar ha svårt med att vara ärliga och försöker dölja sina känslor så gått det går.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt fokuserad på ett projekt du har dragit igång och det kan hända att du involverar fler personer än bara dig själv. Dagen går fort och du får mindre gjort än du räknat med. Kvällen ägnar du åt ett favoritnöje.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg på en person utan att hen egentligen har gjort dig något. Kanske är det som är felet och hen visar för lite intresse för dig och det gör dig irriterad. Egentligen handlar allt i grund och botten om din attityd. Om du är trevlig så kommer du få värme tillbaka. Att spela nonchalant funkar inte.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons