Tisdag 15/8

15 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du tar tag i dina möjligheter idag. Det kan vara att du bestämmer dig för att återuppta en hobby, att satsa mer på karriären eller att helt enkelt försöka lyckas bättre med dina personliga relationer. Oavsett vad så blir det en intensiv tisdag.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att acklimatisera dig till det nya. Det har varit en intensiv sommar med många förändringar som du blir tvungen att acceptera. Om du bara håller dig till din ursprungliga plan kommer du märka att du vinner fördelar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir kanske inte så rolig som du hoppats på. Du verkar utbilda dig på något sätt, antingen i nya uppgifter eller så går du en kurs. Du hade höga förväntningar på den här dagen och det är kanske därför som du blir lite besviken.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu vill du inte att någon ska kunna ana vad det är du strävar efter. Du håller dina mål hemliga och bevakar svartsjukt dina intressen. Vanligtvis brukar inte Kräftan ta spå allvarligt på sina strävanden men Mars ger dig starkare ambitioner än vanligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att förhandla och om att hitta ett sätta att jobba som fungerar för alla. Kompromisser är inte din starka sida, men nu får du öva på att jämka och det är väldigt nyttigt för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du drar inte jämt med en chef och det gör att risken för konflikt är stor idag. Som Jungfru är du inte bara envis, du är principfast och lojal, allt som din chef inte är och det är därför som ni inte kan komma överens.

Vågen 23/9-22/10

Du är osäker på vad en vän/kollega försöker att säga dig. Du är öppen för nyheter, men du är samtidigt lite reserverad eftersom du inte riktigt vet vad som väntar. Försök att släppa ned garden och omfamna allt nytt så kommer det att gå bra.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag bestämmer du dig för en viss linje. Du tar risken att lita på någon som du inte känner så bra trots att ni umgåtts i flera år. Det visar sig vara ett bra drag, den här personen är lojal och kan konsten att hålla tyst när det kommer till hemligheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du utnyttjar en kolleggas svaghet utan några som helst skrupler. Det handlar om saker som du tycker är tråkiga och som du mer än gärna skyfflar över på någon annan. Kvällen blir senare än du planerat, men trevlig.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen planerar du egentligen ingenting, men flera roliga förslag kommer upp från vänner och du känner att den här dagen kan bli intressant. Under dagen stöter du ihop med en person som du ett ganska spänt förhållande till. Du kan inte bestämma dig om du gillar eller avskyr den här personen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om beslut, möten och viktiga frågor. Du känner att du äntligen får makten att vara med och bestämma fullt ut. Det finns en chef som litar på dig till hundra procent och det är hen som ger dig den här möjligheten.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är irriterad på dig själv. Du har sagt något dumt, igen och du vet med säkerhet att det kommit fram till helt fel person.  När det handlar om just den här personen så väcker hen alltid starka känslor hos dig och du säger de mest korkade saker som du egentligen inte menar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons