lördag 26/8

26 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att motivera dig själv att göra något du tycker är tråkigt. Det kan vara lite svårt i början men när du väl är igång så tycker du det är skönt. En barndomsförälskelse väcks till liv under den här kvällen.

Oxen 20/4-20/5

Du har en ganska tuff inledning på lördagen, men när du väl börjar strukturera ditt sätt att tänka så går det mesta över förväntan. Under kvällen verkar du var bortbjuden på fest eller något liknande. Det blir en romantisk kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ditt humör pendlar väldigt mycket just nu. Du har tagit på dig mer ansvar än du behöver och det gör saken problematisk. Under eftermiddagen är du gärna med dina vänner. Det var länge sedan ni hade tid att tillbringa en hel kväll ihop.

Kräftan 21/6-22/7

Du har blivit kär igen. Det verkar vara en nygammal känsla som har flammat upp starkare än någonsin den här veckan. Du trodde att du var över de här känslorna, men nu när ni umgås igen så märker du att du lurat dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ingen återvändo från ett beslut som du fattar idag. Nu har du valt en linje och då är det bara att köra på. Lita på ditt omdöme och våga vara lite fräck. Din humor avväpnar och kan ge dig hjälp från oväntat håll.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte så svårövertygad när en vän vill få med dig på äventyr idag. Det har varit en jobbig vecka, men nu när kan så vill du verkligen släppa loss. En bra dag att möta nya människor och att växa med olika uppgifter som du tar dig an.

Vågen 23/9-22/10

Du är rastlösare än du brukar vara. Vågen är ett harmoniskt tecken som oftast är nöjd med sin tillvaro, men nu har du fått en påverkan av Pluto som väcker en oro inom dig. Du känner att livet bara springer förbi och att du inte hinner med.

Skorpionen 23/10-21-11

På lördagen vill du gärna hänga med en vän men hen är upptagen. Ni har inte träffats lika mycket som ni brukar den senaste tiden och du börjar bli orolig att ni är på väg att glida isär. Kvällen handlar om att träffa någon du är attraherad av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du släpper loss ordentligt idag. För dig är det inga halvmesyrer som gäller. Om du ger dig hän så gör du det fullt ut. En vän har råkat i knipa och vänder dig till dig för att få råd. Du har svårt att veta hur du ska kunna hjälpa din vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen fokuserar du stenhårt. Du är nära att uppnå ett mål som du satt och du tänker inte låta hösttrötthet eller sena kvällar distrahera dig. Någon i uppsatt position blir imponerad av din målmedvetenhet. Kvällen blir förtrollande.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om en mängd mindre projekt som du vill klara av. Du kämpar ivrigt med att få alla detaljer att falla på plats. Under dagen möter du en person som får dig att tänka i nya banor. Kvällen handlar om familjen och om att njuta,

Fiskarna 19/2-20/3

Du har kommit till insikt om något och det har tagit lång tid. Nu är du där du ska vara och nu vill du visa hur du känner. Det är inte säkert att föremålet för dina ömma känslor är så bra på att uppfatta de signaler du sänder ut, kanske borde du vara tydligare.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons