Lördag 16/9

16 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under lördagen blir du arg på dig själv för att du sårat någon helt i onödan. Du vet att det här verkligen inte var nödvändigt, samtidigt så har du svårt att hålla tyst när du blir irriterad. Kvällen tycks kretsa kring en vän som behöver dig.

Oxen 20/4-20/5

Du tar dagen lite som den kommer. Det blir en ganska avslappnad dag där fokus ligger på att iaktta snarare än att delta. På kvällen är du på gott humör och vill fira. Du träffar gärna vänner eller släkten den här lördagskvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara fokuserad på detaljer och att inte fundera så mycket över framtiden. Det händer rätt så mycket just nu i ditt horoskop att nuet är fullt tillräckligt. På kvällen får du nyheter om en tjänst som du vill ha.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir inte riktigt din lördag. Du säger dumma saker och det skapar en klyfta mellan den person som du vill komma nära och dig. Det handlar om att du är rädd för att blir sårad och då gömmer du dig bakom en tuff fasad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här lördagen tar du tag i olika projekt som har med hemmet att göra. Det kan vara allt från en rejäl höststädning till hemmamys och hälsodag. Du behöver få tid att pyssla om dig själv, det är inte så ofta du unnar dig det.

Jungfru 23/8-22/9

Den här lördagen handlar om att vara ganska restriktiv med din kritik. Ibland blir du lite väl rak på sak och då framstår som nästan elak. Du menar inget illa, du vill bara hjälpa en ung släkting som är på väg att hamna fel.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och annorlunda. Du testar dina gränser i olika sammanhang och det går över förväntan. Under dagen får du nyheter som gör dig förvånad, men väldigt glad. Kvällen handlar om fest och om att ha roligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite besviken på din situation. Det som var så självklart bara för en vecka sedan framstå inte lika tydligt idag. Du måste lita till din magkänsla och inte ge upp även när det känns lite motigt. Kvällen handlar om att ta chansen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tror inte på ett rykte som du hör idag, men det skapar ändå lite tvivel hos dig. Du irriterar dig på dig själv för att du är så påverkbar, men det är svårt att styra sina känslor. Kvällen blir rolig med alldeles för sen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir en utmaning och ett sätt för dig att bevisa något för dig själv. Som Stenbock har du ofta tydliga mål i livet och idag kommer du lite närmare ett av dem. Under eftermiddagen och kvällen umgås du gärna med vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar inga risker just nu och det är bra, samtidigt så skulle du må bra av att vara lite mer vågad för det får dig att leva upp. En ung vän eller släkting gör bra ifrån sig i idrottsliga sammanhang och det glädjer dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en underhållande dag där du umgås med en person som du är lite intresserad av. Du upptäcker tyvärr att det här inte är någon för dig, men du trivs ändå att umgås med hen som vän. Kvällen handlar om svåra beslut.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons