Torsdag 9/11

09 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir inte så som du tänkt dig den. Du hade en vision om att visa upp dina talanger och få en massa beundran, men det slutar med att du gör bort dig på något som du borde kunna med förbundna ögon. Ett pinsamt men temporärt nederlag.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir ganska rolig. Du är på gott humör och du känner dig utvilad. Under dagen får du höra skvaller och du funderar på hur det gynnar dig i längden. Egentligen brukar du inte vara så beräknande, men ett drag från Skorpionen får dig att agera listigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i ett projekt som har med jobbet att göra men som du måste utföra till stor del hemma. Det handlar om att få ordning på ett projekt så att det blir vattentät innan ni sjösätter det. Du gillar den här typen av uppgifter som ger utrymme för självständigt tänkande.

Kräftan 21/6-22/7

Din humor får människor att må bra och du har en värme som många uppskattar. Just nu är det mycket flyt i dit tecken både vad det gäller arbetet och kärleken. Det enda molnet på din blå himmel är att du lätt blir svartsjuk just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att visa mod och ställa upp när alla andra backar. Du är ju trots allt ett Lejon, och du har ett Lejons ledaregenskaper vilket gör att du oftast tar på dig ansvar när ingen annan ställer upp. Kvällen handlar om familjen.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att dra jämt med en kollega som ofta är sjuk eller försöker få alla andra att göra hens jobb. Som person är du väldigt rättvis av dig och därför reagerar du negativt på den här typen av beteende.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig dag där du hinner med mycket intressanta saker. Det kan vara en utbildning både externt och internt som står på dagens agenda. Du lär dig nya saker som du kommer ha omedelbar nytta av men som också kan hjälpa dig långsiktigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag blir du sårad av en väns beteende, du trodde ni var väldigt nära varandra, men det visar sig att din vän är oförmögen att hålla tyst om en hemlighet som du anförtror henne. Egentligen handlar det inte om att hen inte är lojal, hen är bara en riktig skvallerbytta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som kan vara väldigt äventyrligt lagd, särskilt den här årstiden då allt är vardagligt, grått och trist. Idag kommer du på en briljant idé för att krydda upp dagen lite och du lyckas få med dina kollegor på ditt initiativ. Det blir en bra dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här torsdagen handlar om att bekänna färg, inte bara för någon annan utan inför dig själv. Du har märkt att dina känslor för en viss person har blivit starkare den senaste tiden, men du är inte riktigt redo att erkänna hur starka känslor du har. Idag ställs du mot väggen och då duger bara sanningen.

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen handlar om att vara praktisk för att vinna tid. Ibland är du lite flummig i ditt sätt att lägga upp arbetet. Det fungerar vissligen bra för det mesta, men det sparar knappast tid. Idag är det listor som ska prickas av och tider som ska hållas.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen tar din trötthet ut sin rättighet. Det har varit dåligt med både sömn och bra mat den senaste tiden och nu kräver din kropp en förändring. Du kan inte köra på hur hårt som helst, alla, inklusive du behöver en paus. Som du är finns det någon som hjälper dig lite extra idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons