Onsdag 15/11

15 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir intressant eftersom en konflikt mellan två kollegor blossar upp. Det blir ett avbrott i det slentrianmässiga att följa deras strid. Du håller dig lite utanför och är opartisk eftersom du vet att det knappast gynnar dig att välja sida.

Oxen 20/4-20/5

Den här onsdagen är du ovanligt effektiv och på väldigt gott humör. Det finns en värme och massor av humor i ditt horoskop just nu. Ett glädjande besked får dig att börja planera fören förändring under våren.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en del frågor som kräver sina svar den här onsdagen. Du har länge dolt en hemlighet, men nu börjar sanningen sippra fram och du måste gör ett val. Vilka eller vem litar du på? Du har en person som är fullständigt lojal och som du kan diskutera ditt beslut med.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en hunger och vilja att utvecklas i ditt horoskop. Uranus position gör att du hela tiden känner att du vill lära dig nya saker som har med arbete och struktur att göra. Just nu passar det bra att läsa ämnen som ekonomi och ledarskap.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en kreativ dag där du får chansen att låta fantasin ta överhand. Det är inte så ofta du har den frihet att bestämma över ditt arbete som du har just idag. Det finns en konstnärlig ådra hos dig som det är dags att plocka fram.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en del diskussioner med en chef. Ni tycker inte särskilt lika och det märks inte minst när det kommer till frågor som rör personal. Du är mer praktisk och inte så empatisk som din chef. Du tycker att hen daltar för mycket med personalen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och utvecklande onsdag där nya utmaningar och olika uppdrag kantar dagen. Du gillar att kunna sväva ut både i det praktiska och i tanken. Det finns mycket visioner hos dig men det är inte så ofta du får användning av dem.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara förnuftig och att inte fatta beslut enbart baserat på känslor. Det här gäller främst dina relationer och då inte minst kärleken. Du agerar irrationellt när du låter dina känslor får härja helt fritt, otyglade av förnuft och etik.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på lite dåligt humör idag. Mars position är inte den bästa och det finns väldigt lite energi och vilja hos dig just nu. Helst skulle du vilja stanna kvar i sängen, men om du måste arbeta så bör du hålla dig lite för dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att fokusera och att prestera, i alla fall under delar av dagen. I övrigt en ganska lättsam dag där du tenderar att hamna i diskussion med en person som ifrågasätter din logik, något man inte gör ostraffat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har många järn i elden och det finns en risk att du glömmer bort saker som du måste göra. Du distraheras lätt just nu och det ställer till kaos. Försök med att skriva ned det du ska göra. Om du har en klarare överblick så gör du färre misstag.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns massor av passion och eld i ditt tecken, men det är inte säkert att det märks utåt. Du är bra på att hålla masken om det ger dig en fördel, samtidigt vill du visa dina känslor och bevisa att du kan vara både intressant och spännande.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons