Torsdag 16/11

16 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är en person med hetsigt humör och idag säger du saker som du ångrar. Det handlar om en kollega eller vän som ofta plockar fram dina sämre sidor. Du vet inte varför du är så känslig mot just hen. Allt hen säger och gör analyserar du om och om igen.

Oxen 20/4-20/5

Du är ganska ineffektiv i början av dagen, men det går lättare efter lunch. Det är en seg startsträcka för dig just nu. Du känner dig inte helt bra och det gör att det blir lite grötigt i huvudet mellan varven. Du skulle behöva få vila ut ordentligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är försiktig mot en person som är lite ilsken just nu. Du vet att hens temperament beror på att hen troligen inte mår så bra. Hen tenderar att bli folkilsken när hen är förkyld eller har ont i kroppen. Du vet hur du ska släta över effekterna av din kollegas humör.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns mycket värme och ömhet i ditt horoskop. Som singel så känner du massor, särskilt för en person men det är inte säkert att du är mogen att avslöja dina känslor riktigt än. Du håller er relation vänskaplig eftersom det känns tryggast just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rasande på en kollega för att hen har avslöjat något som hen borde hålla tyst med. Vid det här laget borde du veta att en hemlighet är bara en hemlighet så länge en person vet den. Så fort fler vet så vet snart hela världen.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar en sak i taget och du slarvar verkligen inte vilket gör att du får mycket beröm idag. Din chef beundrar både ditt tålamod att jobba med detaljerade uppgifter och din förmåga att organisera ett sådant arbete så att det blir effektivt.

Vågen 23/9-22/10

Du snokar lite efter information idag. Du har fått höra ett rykte och du undrar om det verkligen kan stämma. En vän till familjen har goda nyheter som piggar upp den här torsdagen. Kvällen tycks kretsa kring familjen och släkten.

Skorpionen 23/10-21-11

Din charm påverkar alla i din närhet just nu och du trivs med att vara fokus för all uppmärksamhet. Du flirtar gärna, särskilt om du är singel. Att få uppmärksamhet passar dig bra. Kvällen handlar om att avsluta ett projekt som du påbörjat för länge sedan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är solig och glad just idag, men ditt humör går verkligen upp och ned. Du påverkas starkt av vädret och du mår bättre så fort solen tittar fram. Under dagen får du höra ett rykte som du tycker är väldigt intressant.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag blir du ledsen av en väns kommentar. Du tycker den är onödig och plump. Du visar inte dina känslor även om du blir ordentligt sårad utan gömmer dem bakom en neutral yta. Det finns en person som kan läsa dig och som tröstar dig och får dig att må mycket bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte den som ställer för höga krav, inte enligt dig själv i alla fall. Dina kollegor tycker kanske inte samma sak som du, men de får leva med dina krav om det är du som bestämmer. Om du inte har möjlighet att säga till andra vad de ska göra så ventilerar du din åsikt i vilket fall som helst.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag iakttar du en person som du har en ganska komplicerad relation till. Du tycker oftast om den här personen, men hen kan driva dig till galenskap med en enda kommentar. Du är dessutom väldigt osäker på vad hen tycker om dig och det förvärrar hela situationen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons