Tisdag 28/11

28 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen tar du tag i ett problem som rör din arbetsgrupp. Det har uppstått en dålig stämning och del rykten florerar. Nu tänker du sätta punkt för det här gnabbet genom att vara ärlig och väldigt klar med vad du tänker.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en ganska harmonisk dag. Visst har du mycket att göra, men inte mer än att du unna dig att ha lite roligt mellan varven. Kvällen bjuder på omväxling, skvaller och en hel del skratt. Du inser hur rätt du har i ett visst sammanhang.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara rätt dryg mot en kollega och behandla hen lite nedlåtande. Det handlar om att du i grund och botten tycker illa om den här personen men du försöker dölja det. Tyvärr fungerar det inte så bra och ditt agg lyser igenom din fasad.

Kräftan 21/6-22/7

Idag funderar du mycket över dina känslor. Du har insett att du känner starkare och starkare för en person, men du är osäker på vart du har hen. Det kan röra sig om förälskelse, kärlek eller vänskap men det du känner är äkta och påtagligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt frågvis idag och det leder kanske inte så långt som du skulle önska. Det visar sig att din nyfikenhet förvirrar mer än ger dig klarhet. Var sak har sin tid och just nu är del fel tidpunkt för dig att få insikt inom vissa områden.

Jungfru 23/8-22/9

Du ör väldigt driven idag och du får mycket gjort. Det sker en del förändringar i ditt liv och du svarar med att ta en dag i taget utan att stressa. Kvällen blir rolig och annorlunda. Du upplever något som du inte brukar vara med om.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir lite förvirrande, men väldigt intressant. Det sker något som du inte räknat med och det förändrar utgången av den här dagen. Kvällen handlar om att visa respekt för dina vänner och stå bakom deras beslut.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som har svårt att säga nej till din chef även om du vet att du borde. Just nu tar du på dig alldeles för mycket ansvar och du vet att risken finns att du inte klarar att leverera till samma kvalitet rakt igenom.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ibland kan du vara lite väl kritisk mot din medarbetare. Tänk på att alla har inte ditt flexibla sätt att tänka och agera. Vissa personer trivs bäst i trygghet. Kvällen blir väldigt utvecklande. Du tycks gå en krus av något slag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du njuter väldigt mycket av livet just nu. Du omger dig med dina vänner och du ser till att göra något roligt av dagens alla timmar. Både när du är ledig eller när du arbetar så omger du dig med människor som du trivs med.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir ganska intressant och utvecklande, särskilt om du jobbar mer teoretiskt än praktiskt. Du får höra en teori som till en början verkar vara helt galen men som visar sig kunna stämma. Det här är något som du vill forska vidare i.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte den som säger emot, men det betyder inte att du håller med till punkt och pricka. Idag bevisar du att du faktiskt kan vara drivande när du vill, särskilt inom områden som har med människor att göra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons