Söndag 17/12

16 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen blir ganska intensiv. Du umgås med nya människor och du gör ditt bästa för att smälta in. Egentligen borde du inte försök vara något annat än dig själv. Du har en fantastisk personlighet som du bör ge nya människor chansen att upptäcka.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om familjen. Du träffar släkt som du inte ser så ofta. Det blir trevligt och underhållande, även om du är lite reserverad. Under kvällen tar du kontakt med en vän för att uppdatera dig på senaste skvallret.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen blir inte så som du tänkt dig. Du har haft ganska vidlyftiga planer, men av olika skäl tvingas du ställa in det mesta. Bli inte besviken. Du kommer kunna genomföra dina planer vid ett senare tillfälle nästa vecka.

Kräftan 21/6-22/7

Idag känner du dig liten övergiven. Du mår inte riktigt hundra och du skulle gärna vilja att någon av dina vänner skickade ett sms och undrade hur det var med dig. Tyvärr verkar alla vara upptagna på sitt håll så du får stå ut med att umgås med dig själv en dag eller två.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Blir inte arg innan du har kontrollerat fakta. Ibland låter du ditt humör ta överhanden och sedan visar det sig att du har missförstått hela situationen. Under eftermiddagen passar det bar att umgås med familjen eller ta en promenad med dina vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du inställd på att göra av med pengar. Jungfrun är praktiskt lagt i allt och därför så ser du till att försöka beta av alla dina julklappsinköp på en dag. Passa på att njuta lite när du ändå är ute och shoppar, glöm inte bort att skämma bort dig själv en smula.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta initiativ i olika situationer. Ibland är du väldigt bra på att driva ett projekt framåt, men idag är du passiv och hoppas på att någon annan ska ta initiativet. Kvällen handlar om att försöka styra upp en konflikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner dig lite övergiven den här söndagen. Du missade en hel del igår för att du var upptagen på annat håll och nu är du oroad att du ska bli bortglömd nästa gång det är fest eller liknande. Oroa dig inte, ingen glömmer bort dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en hel del dramatik i ditt liv, särskilt när det gäller kärleken. Som singel har du svårt att hantera dina känslor. Ena dagen är du väldigt förälskad, nästa dag så vill du bara vara ifred. Det är en ogynnsam inställning till Venus som gör dig så här nyckfull i dina känslor.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir en riktigt bra dag. Du har kul just nu, både på arbetet och privat. Även om den här dagen till stor del kretsar kring släkten så hinner du även att umgås med dina vänner och med en person som du börjar tycka mer och mer om.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tycker livet är toppen just nu. Det mesta fingerar precis så som du vill att det ska fungera och du njuter av dagen. Är du ledig passar du på att ägna dig åt en hobby eller vara med dina vänner. Kvällen handlar om nyheter som rör familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har insett att du inte kommer undan dina känslor. In i det längsta har du förnekat dem, men nu kommer sanningen ikapp dig, Tyvärr är situationen lite komplicerad, särskilt om du är singel. Det är inte bara att tala om vad du känner. Här krävs en del eftertanke.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons