Måndag 18/12

17 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen handlar om att fundera över livet. Om du är arbetar så går du omkring för dig själv i dina egna tankar. Dina kollegor kan tycka att du är lite osocial, men det är viktigt för dig att få den här tiden till eftertanke.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen är det ful fart hela dagen. Du har massor av saker som du vill hinna med, men det verkar inte gå riktigt så som du tänkt dig. Under eftermiddagen får du beröm som värmer. Kvällen blir social och trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du mycket saker att göra så det är lätt att du glömmer bort detaljer. Skriv ned och försök att organisera den här dagen lite så kommer det bli enklare. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och en del positiv feedback.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska ambivalent just nu. Ena dagen är allt toppen, nästa så känner du dig ensam. Idag får du en fin komplimang av en vän som lyser upp hela dagen och får allt att kännas bättre. På kvällen bidrar du med lite fakta i en diskussion som rör pengar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir annorlunda. Du måste tänka lite utanför boxen och försöka att inte blir irriterad på kollegor som inte gör som du säger. Visst har du ofta rätt, men inte alltid och idag så finns det flera sätt att utföra en uppgift på och ditt sätt behöver inte vara det bästa.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bygger på förtroenden. Det gäller att du vågar släppa taget om ett projekt som ligger dig nära om hjärtat. Nu har du gjort vad du kunnat så det är upp till din kollega att göra sin del. Kvällen passar bra till alla former av fysiska övningar och idrott.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska rationell i ditt sätt att vara just nu. Du lånar lite praktiskt tänkande från Jungfrun och det i kombination med din egen fantasi och kreativitet gör dig till en eftersökt kollega. Idag sprudlar du av charm och glädje, alla vill vara med dig och du känner dig omtyckt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra måndag där fokus ligger på vännerna. Idag så myser du ordentligt. Du umgås med dem du tycker bäst om och hela dagen andas värme. Under dagen försöker du luska lite i en väns känslor. Du misstänker att hen är på väg att bli förälskad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar inga egna initiativ idag utan du låter andra få bestämma. Det är skönt att bara glida med och slippa tänka. Eftermiddagen passar bra till julklappsinköp eller mysfika med en vän. Ett rykte väcker ditt intresse den här måndagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Ditt liv handlar om kärlek, vänskap och starka känslor. Även om inget är okomplicerat så har du roligt. Du njuter varje dag och du känner starkare och starkare för en speciell person. Det kommer att ta tid för dig att erkänna dina känslor för dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen kretsar kring egna initiativ och kring vilja att märkas. Du tar kontakt med vissa personer och du ser till att sticka ut så att du inte bara blir en i mängden. Är det något som Vattumän är bra på så är det att märkas när de själva vill det.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska svår att övertala idag. Det finns något envist över ditt tecken som gör att du inte lyssnar på det råd du får. Som tur är har du en tillförlitlig magkänsla som kan guida dig rätt. Lita på din intuition så kommer du göra kloka val.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons