Måndag 15/1

15 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz Baurén
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är en person som inte vill att man säger emot dig så därför bli du arg när en kollega protesterar mot din idé. Samtidigt som du blir irriterad så imponerar den här personen återigen på dig med sin attityd och sin kampvilja.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen är du helt förvirrad och vet varken ut eller in. Allt är kaos i din hjärna och det bästa du kan göra är att te en sak i taget och inte försöka tänka framåt så mycket. Under eftermiddagen kommer en enorm trötthet över dig, här gäller det att inte somna för då förstör du din sömnrytm.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Det blir en händelserik dag där stora vinstintressen är i fokus. Du tvingas att göra saker som du inte är helt bekväm med både av etiska och moraliska skäl. Det finns en ganska stor gråzon på vad som är rätt och vad som är fel när det gäller det här området så det är bra att följa sin egen kompass.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du riktigt lycklig. Du får äntligen vara med en person som du saknat väldigt mycket. Hen kanske inte är så social som du hoppats på, men hen är här och bara det gör dig glad. Dagen blev plötsligt lite soligare.

Lejonet 23/7-22/8

Du fajtas med en person över små detaljer och ibland går du för långt, det vet du om. Du skulle kunna kompromissa mer, men det blir på sätt och vis en tävling om vem som har rätt och du ogillar att förlora en tävling.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på många olika överraskningar. Det blir en händelserik dag där fokus ligger på andra saker än jobbet. Du har roligt och du njuter verkligen trots att det är en vanlig måndag. Lite skvaller piffar upp den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Det finns lite av ett moraliskt dilemma i ditt horoskop idag. Du står inför ett val och det är inte så enkelt. Det finns en väg som du instinktivt vill följa, men samtidigt vet du att den strider lite mot vad du anser är rätt och fel. Här krävs det en del funderingar innan du går vidare.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och annorlunda dag där fokus ligger på en eller flera vänner. Det verkar vara lite kluvet, en vän har varit borta länge och en annan firar något som en födelsedag. Båda förtjänar att vara i centrum för din uppmärksamhet. Kanske behöver du inte välja, båda kan få bli firade.

Skytten 22/11-21/12

Du är en ganska vild person med många högt flygande planer. Idag är du vildare än vanligt och en del av dina vänner har svårt att hänga med i dina tankegångar. Under den här dagen får du höra något som ger dig ännu fler idéer.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag blir du överhöljd av uppmärksamhet. Du får massor av fokus på dig och det gör dig lite glad och generad på samma gång. Det finns en kärlek och en värme över den här dagen. Du får även höra nyheter som gör dig glad och förvånad på samma gång. En komplimang får dig att rodna av glädje.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns massor av trötthet i ditt tecken idag så undvik att arbeta med farliga saker som tunga maskiner eller knivar, bilar mm. Du bör ta en sak i taget och inte stressa, Du har hela veckan på dig att komma ikapp det du inte hinner göra idag. Ta det lugnt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du utstrålar värme och längtan idag. Varken du eller din omgivning har förstått vad det är som du saknat, men idag sker det något som blir en aha upplevelse både för dig själv och för hela din omgivning. Det blir uppenbart vad det är du trånar efter.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons