Lördag 20/1

20 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här lördagen handlar om att vara fokuserad på ett intresse som du har. Du vet att du är bra, men den senaste tiden har du inte tränat lika mycket som du brukar och det kan påverka resultaten den här helgen.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en nervositet och en förväntan i ditt horoskop den här lördagen. Du känner att du inte kan påverka det som händer runt omkring dig och det gör dig lite frustrerad samtidigt som den kan vara skönt att släppa på kontrollen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intensiv lördag där du tar tag i en hel del projekt som halkat efter hemma. Vanligtvis undviker du att jobba när du är ledig, men det här är saker som du inte kan skjuta upp längre. Kvällen tycks bjuda på en fest.

Kräftan 21/6-22/7

Ett besked av något slag gör dig glad. Du har gått och väntat på de här nyheterna länge och nu när du får dem så känner du dig väldigt nöjd med hur situationen utvecklar sig. I övrigt en ganska lugn och skön dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här lördagen har du fullt upp. Du har förbundit dig att närvara vid ett evenemang som du egentligen vill slippa, men som du inte kommer undan. Efter det här åtagande så förväntas du närvara både med något som har med släkten att göra och att hinna träffa en vän.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite osäker på vad en vän egentligen tycker och tänker om dig, men du vill inte riskera er vänskap genom att fråga rakt ut. Du är väldigt lam när det kommer till en här personen. I övrigt en rolig och aktiv lördag.

Vågen 23/9-22/10

Det finns för lite energi i ditt horoskop just nu så det gör att du undviker att binda upp dig i aktiviteter den här dagen. Du stannar hellre hemma och myser än att gå ut och träffa vänner. Du har behov av att få vara ifred.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tänker du chansa på att få en fördel genom att spela lite fult. Du talar medvetet illa om en person som egentligen är din vän för att hen ska framstå som sämre än hen är. I krig är kärlek är allt tillåtet enligt dig. Frågan är om din taktik håller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får höra ett rykte som intresserar dig väldigt mycket. Det handlar om en person som du inte träffar så ofta längre, men som intresserar dig mer och mer. Här gäller det att forska och få fram guldkornen i allt skvaller.

Stenbocken 22/12-19/1

Du ägnar en stor del av den här dagen åt något som du verkligen älskar. Även om du känner en viss press på att prestera så tar du det ganska lugnt och inväntar dina chanser. Din taktik lönar sig och du vinner en oväntad seger.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en trumfens dag för dig. Du lyckas hjälpa en person att genomföra något som du inte trodde hen skulle klara av, men taktik, tålamod och en massa övertalningsförmåga har hjälpt dig att nå ditt mål. På kvällen skulle du vilja fira, men du vet att du måste vila dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tycker det är ganska roligt när andra gör bort sig och det händer idag. En vän eller bekant säger saker som du vet att hen kommer att få äta upp. Du vet att du lockar fram de här sidorna hos den här personen, men du försöker ändå inte stoppa hen från att klanta sig.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons