Onsdag 7/2

07 feb, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir krävande. Du tvingas att försök prestera inom ett område som egentligen inte är din starka sida och det gör att du känner dig osäker. Tänk på att det är bra för dig att komma ur din bekvämlighets zon och testa på nya områden.

Oxen 20/4-20/5

Du har en ganska stressig onsdag att se fram emot. På grund av en del oförutsedda händelser på tisdagen har du hamnat efter med mycket rutin arbete och vill du inte tvingas att jobba över är det bara att sätta fart.

Tvillingarna 21/5-20/6

Din motivation är inte direkt på topp idag och därför så blir resultaten därefter. Du har lite småont i hela kroppen och känner dig allmänt trött. Det här kan vara början på en vår förkylning så se till att stanna hemma på kvällen och vila upp dig.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen spenderar du mycket tid med en kollega som du verkligen tycker om. Ni har tillbringat en hel del tid tillsammans de senaste veckorna och du känner hur er vänskap blir stabilare för vardag som går.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag visar du på handlingskraft och en massa bra idéer. Du får friheten att starta upp ett nytt projekt och tack vare Månens placering så känner du dig ovanligt kreativ. En kollega hjälper gärna till, glöm inte att nämna hens namn för dina chefer när ni talar om projektet.

Jungfru 23/8-22/9

Att vara bestämd är en sak, men att inte kunna vara flexibel är snarare en nackdel än en fördel. Försök att hålla på dina principer samtidigt som du anpassar dig efter allt nytt. Det gäller att kunna acklimatisera sig.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen får du höra nyheter som både är positiva och oväntade. Det blir givetvis glad och vill fira, men det är bättre du skjuter upp det här firandet till helgen. Just nu ska du fokusera på saker som hör till jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du intrigerar utan att egentligen tänka på det. Det finns någon som du vill ha, och då tar du till alla möjliga knep för att vinna hens kärlek. För dig är allt tillåtet i krig och kärlek. Tänk bara på att det är människor du manipulerar med, inte schackpjäser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns massor av positiv energi i ditt tecken just nu och du ser verkligen till att göra det mesta av den här onsdagen. Mycket handlar om förtroenden, vänskap och kanske lite romantik. Just nu är du väldigt flirtig av dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du erkänner sällan dina känslor ens för dig själv. Stenbocken är som alla jordtecken praktisk och undviker att hamna i invecklade förhållande. Just nu är det inte så lätt att leva efter dina principer, oavsett vad du förutsätter dig att göra så är du på väg eller har trillat dit ordentligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns ingen hejd på dina idéer just nu, särskilt när det gäller ditt privatliv. Så fort du får en lugn stund börjat du planera din ledighet. Det kan vara mindre utflykter eller längre resor. Det är drömmen om att komma bort som får dig igenom ovanligt sega dagar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är kluven just nu. När det kommer till kärleken är det mesta bra och du känner att din relation utvecklas enligt planerna, samtidigt så kan du inte låta bli och undra om det verkligen är det här du vill ha. Det finns en person som får ditt hjärta att slå ett extra slag och det är inte din partner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons