Lördag 10/3

10 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir intensiv, fartfylld och rolig. Du slår dig ihop med en person som är lika äventyrligt lagd som du är och tillsammans har ni riktigt kul. På kvällen vill du gärna fortsätta att umgås med din vän, men hen är för trött för att hitta på något så du får hitta sällskap på annat håll.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen inleds tidigare än du önskat. Det blir en intensiv dag där du får mycket uträttat på kort tid. Eftermiddagen handlar om att vila och ta det lugnt. På kvällen umgås du gärna med vänner eller med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här lördagen försöker du ändra på något för att saker ska fungera mer harmoniskt. Du har insett att ibland kan små förändringar skapa stor skillnader om man bara ser till att ändra på rätt saker.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om individer och om att försöka. Ibland blir du frustrerad för att dina planer inte går i lås, men då gäller det att inte ge upp utan att testa en gång till. Idag är en sådan dag då det är bra att verkligen försöka gång på gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ibland har du rätt men inte idag. Acceptera att det är någon annan som vet bättre och sluta försöka argumentera emot. I övrigt passar den här lördagen bra till att göra fynd. Du har en förmåga att hitta guldkornen både när det gäller vanliga affärer och second hand.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen passar du på att fixa i hemmet. Nu när våren närmar sig så vill du att det ska vara rent och snyggt hemma. Det blir en mysig och harmonisk lördag. En ung släkting ber om råd, och du ställer gärna upp och berättar om dina tidigare erfarenheter.

Vågen 23/9-22/10

Ibland blir du arg för småsaker. Idag är det en sådan dag då du inte kan hjälpa att du ilsknar till. Mars position gör dig ovanligt lynnig och det kan till och med hända att du inte själv vet vad det är du reagerar på.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en vilja att nå fram till en person idag, men ju mer du försöker ju mer drar sig hen undan. Du förstår inte vad det är som är fel. Även när du testar att ha en rak kommunikation så misslyckas det. Den härpersonen vill helt enkelt inte prata känslor med dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig och varierande. Du har många järn i elden just nu, både när det gäller en hobby och när det gäller arbetet. Under eftermiddagen kan ett råd bli guld värt. Om du följer det här rådet kommer du spara både tid och pengar.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir lika fantastisk som fredagen. Det finns energi, glädje, skratt och massor av bus i ditt tecken idag. Ingen går säker för dina spratt, men trots att du hittar på så många hyss så är du välkommen hos alla. Ingen kan motstå dig och din sprudlande glädje.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte orolig för att göra fel, du är bara lite orolig för att det inte ska bli så som du planerat idag. Ibland måste man vara flexibel och idag är en dag då du bör hålla alla dörrar öppna. Om du kan tänka utanför boxen så kommer du kunna skapa stordåd idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att förklara varför du reagerar så som du gör och hur du tänker. Just nu är det känslorna som dominerar dig och dina känslor stämmer inte alls med ditt förnuft. Du vet att du måste reda ut den här härvan så fort som möjligt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons