Måndag 12/3

12 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen tar du tag i ett problem som har börjat gnaga på dig. Det är en situation med en vän som börjar bli ohållbar. Hen kräver en typ av lojalitet av dig som du inte är beredd att ge. Det finns ljuspunkter den här dagen. Du umgås med någon som du börjar tycka mycket om.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir intensiv men bra. Du kör på i ditt vanliga tempo, men du får mer gjort än du brukar för att du har bättre organisationsförmåga än vanligt. Kvällen handlar om en hobby som du börjat utveckla den senaste tiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte nöjd med det som händer omkring dig just nu. Det är mycket som är osäkert för att du ska trivas. Du gillar visserligen förändringar, men just nu händer det lite för mycket på för många håll för att du ska tycka att det är bekvämt.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen bjuder på skratt och på en hel del bus. Ditt goda humör förstärks av Solen ger dig energi. Privat har du rett ut en konflikt som har varit väldigt jobbig. Ikväll träffas ni för första gången på ett tag och då vill du vara så naturlig och charmig som möjligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drabbas av dåligt samvete idag när du inte lyssnar på en vän ordentligt. Det har varit ganska mycket på jobbet den senaste tiden och det är inte säkert att du orkar vara så uppmärksam som du borde vara. Kvällen blir harmonisk.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen jobbar du på dina relationer. Du stärker dina vänskapsband med gamla vänner och knyter nya kontakter. Du har insett värdet av att ha en bred social plattform att stå på. Kvällen handlar om din hälsa.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du oroad att det kommer att hända en hel del saker på jobbet. Det ligger förändring i luften och du är inte säker på att du gillar det nya som är i antågande. Under eftermiddagen får du fin uppskattning av en chef.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag flirtar du väldigt mycket. Du känner ett behov av att få bli bekräftad. Det verkar som om den person du helst vill ha uppmärksamhet är lite avvaktande och därför försöker du göra hen svartsjuk genom att vända din uppmärksamhet mot andra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lagom intressant. Det pågår en hel del konflikter omkring dig även om del flesta döljs av en harmonisk yta. Du känner hur det riktigt bubblar av undertryckta känslor i din omgivning. Själv är du på toppen humör och tycker de här intrigerna är rätt så roliga att iaktta.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska konstig dag för din del. Du ligger i en konflikt med en vän utan att riktigt veta varför och den konflikten färgar av sig på hela er bekantskapskrets. Människor väljer sida och du blir både rörd och smickrad att se vilka som tar ditt parti.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen gäller det att ha högt tempo. Du har så mycket att vinna att det är bra om du drar nytta av alla bra idéer som du har. En vän vill boka in en aktivitet med dig. Du har ett tajt schema, men du ser ändå till att få tid över för din vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är mycket som händer i ditt horoskop just nu. På jobbet flyter det mesta på som det ska och du når bra resultat inom flera olika områden. Privat är det jobbigare. Du vet varken ut eller in när det kommer till dina känslor och det blir inte bättre av att du känner dig pressad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons