Onsdag 14/3

14 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen får du möjlighet att visa en person hur mycket hen betyder för dig. Hen är lite deppig och du finns där för att trösta och stötta. Du har insett att er vänskap skulle kunna bli till något mer, men då vet du att du måste ta det försiktigt.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir lagom kaotisk. Den börjar och slutar bra, men mitt emellan är det en hel del som kan gå snett. Du vill verkligen visa vem du är och hur duktig du är, men en person envisas med att motarbeta dig i allt och då blir du sur. Du tycker att hen uppför sig som en femåring.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här onsdagen handlar om att försvara det du tror på. Du har ofta starka åsikter, men idag är det lite starkare än vanligt. Du brinner verkligen för den här saken och du är beredd på att ta både verbala och lite mer fysiska fajter för att bevisa din poäng.

Kräftan 21/6-22/7

Du trivs bra med livet just nu. Du har fått tillbaka din vän efter en tids konflikt och ni är nästan tajtare än innan. Du vårdar er relation ömt för du vill verkligen inte att ni ska glida ifrån varandra igen. Du vet att hen betyder mer än du vill erkänna för dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir frustrerad av att dina vänner inte lyssnar på dig. Just nu vet du att du har rätt och att deras envishet kommer att kosta både tid och pengar. I det här faller hjälper varken argumentation eller bevis. Dina vänner är så envisa att bara erfarenheten kan lära dem en läxa.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen tar du tag i ett projekt som har med semestern att göra. Det kan vara att boka en resa, titta på sommarboenden eller lägga upp ett sparande inför sommaren. Kvällen bjuder på en del överraskningar.

Vågen 23/9-22/10

På onsdagen försöker du få till ett flyt på jobbet. Det går inte så enkelt som du skulle vilja, du måste kämpa för varje framgång. Under dagen kommer en chef med ett ganska dåligt förslag. Här gäller det att avböja det på ett finkänsligt sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen får du en genialisk idé som rör arbetet. Du ser till att hamna i samma grupp som en person som du vill vara nära, men resultatet blir det motsatta mot vad du förväntat dig. I just det här sammanhanget passar ni inte alls ihop. Ni tänker för olika för att kunna samarbeta bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir händelserik. Du lyckas förolämpa en person, smickra en annan och förvirra en tredje inom loppet av en timme. Du vet inte riktigt vad det är du säger som gör människor så förvånande och upprörda, men du lyckas i alla fall med att röra om i grytan lite.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag blir du förbannad på riktigt. Det är inte ofta som du tänder till men när du väl gör det så håller sig dina kollegor undan. Du blir anklagad för att uppträda egoistiskt när du försöker hjälpa en person som halkat efter och det gör dig rasande. Hen är den mest otacksamma person du stött på.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du väldigt stressad över en deadline som du har. Du brukar vanligtvis jobba bättre när du har ett konkret mål, men just nu är det så mycket på gång i ditt liv att du har svårt att fokusera på en sak i taget.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag bestämmer du dig för att du ska försök att nässla dig in i en ny grupp som verkar ha mycket roligare på rasterna än de personer som du brukar umgås med. Du känner på dig att du missar en del genom att inte vara vän med de här personerna. Kvällen kan bjuda på en del svartsjuka.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons