Söndag 25/3

25 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen bör du vara lite aktsam om ditt humör. Du blir lätt arg nu för tiden och det kan hända att du hamnar i konflikt med en familjemedlem eller en av dina närmaste vänner. På kvällen finns det goda chanser att du får höra en glad nyhet.

Oxen 20/4-20/5

Du bekymrar dig en del om pengar just nu även om du vet att det troligen kommer att lösa sig om du bara har lite tålamod. Mycket handlar om att planer i ditt liv just nu och om du planerar ordentligt så känner du dig trygg.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en frihet och en lättnad över ditt tecken just nu. Du är tacksam att du kan släppa en gammal konflikt och gå vidare. Det här bråket har tärt på dig, men nu har du äntligen hittat ett sätt att vända den negativa energin till något positivt.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en händelserik söndag där fokus ligger på att hinna med många olika projekt. Du kan ha lovat att hjälpa en vän med något som har med kreativt tänkande att göra. Månen ger dig en inspirerande fantasi just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en orolig söndag där du inte vet om du ska få stöd för din sak eller inte. Du har krigat länge för en idé som du har, men du har svårt att få uppbackning både av dina vänner och av din familj. Det tycker att du inte ska satsa på den här idén just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en underhållande söndag där fokus ligger på utomhusaktiviteter och frisk luft. Det verkar som om du umgås med barn och djur den här dagen. Under eftermiddagen och kvällen händer det något som förändrar din syn på en bekant.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande humör den här söndagen. Det fullkomligen sprudlar av energi i ditt tecken. Du är upplagd för äventyr, oavsett om det är små eller stora eskapader. Under eftermiddagen får du nyheter som väcker en del frågor.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett ganska gott humör den här söndagen. Du har kanske inte fått som du vill i lalla sociala sammanhang, men du har lyckats nå vissa av dina mål. Under eftermiddagen och kvällen väntar goda nyheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar ett steg i rätt riktning när du vågar visa dina känslor den här söndagen. Oftast döljer du det du tänker bakom en glättig fasad, men idag har du insett värdet av att vara helt ärlig. Kvällen handlar om att gå vidare.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är irriterad på en person för att hen har försökt av skära av din kontakt med en vän. Hen är svartsjuk och är orolig för att er vänskap ska leda till något mer. Det gör att du umgås med den här personen idag fast du från början hade planerat en heldag tillsammans med netflix.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att våga ta initiativ. Du är orolig att det ska bli fel eftersom det tidigare har lett till problem när du kommit med den här typen av förslag. Kvällen handlar om att försöka vara modig även om du är orolig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant dag där mycket kretsar kring dina vänner. Det är särskilt en person som du får spendera lite extra tid med och du inser att hen och du är mer lika än du först trodde. Det blir en härlig söndag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

Annons