Torsdag 21/6

21 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det finns mycket att fundera över den här torsdagen. Du har en aktiv period framför dig och du måste knyta ihop en del trådar innan du ger dig in i sommarens aktiviteter. Räkna med ett allvarligt samtal med en vän den här dagen. Hen har börjat bete sig illa och nu vill du veta varför.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir stressig rolig och lite tokig. Du hinner inte med allt du vill få gjort men du vet att du lämnar ditt arbete i trygga händer på en kompetent kollega. Troligtvis är du ledig på fredagen och därför vill du komma iväg så tidigt som möjligt idag. Kvällen bjuder på skvaller och god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag trillar det in råd från alla möjliga håll. Vissa tips är riktigt bra, dem kan du använda dig av. Andra är direkt värdelösa men du tackar och tar emot mest för att inte såra dina välvilliga kollegor/vänner. Eftermiddagen ägnar du gärna åt idrott.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Mycket av dina tankar kretsar kring relationer, kärlek och hur komplicerat allt kan vara. Du vet vad du känner men du har svårt att uttrycka det i ord. Du är även rädd att bli sårad och därför drar du dig för att öppna upp dig. Den här dagen får du ett unikt tillfälle att bryta din tystnad.

Lejonet 23/7-22/8

Under den här torsdagen passar du på att göra en massa olika saker. Du vill hålla dig så aktiv som möjligt eftersom du går och väntar på något och då går tiden långsamt. Det kan vara en gäst, en resa eller en fest som du väntar på den här dagen. Kvällen blir rolig, annorlunda och väldigt trevlig

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande humör den här torsdagen. Allt du gör går bra oavsett om du är ledig eller arbetar. Du har flera projekt i gång samtidigt och du klarar av att slutföra allt på ett väldigt snyggt sätt. Under kvällen möter du en person som får dig att börja tänka framåt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här torsdagen passar du på att göra allt som du inte hunnit med tidigare i veckan. Du är ovanligt effektiv och det gläder många i din omgivning. På eftermiddagen och kvällen försöker du övertala en vän att kliva lite utanför sin bekvämlighetszon.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ganska vresig idag. Du har grälat med någon som står dig nära och nu vet du inte hur du ska reda ut hela den här härvan. Du misstänker att en enkel ursäkt inte räcker i det här fallet. Du har sagt lite för mycket för att ett förlåt ska stryka ett streck över allt.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir väldigt aktiv från morgon till kväll. Om du inte har slarvat med sömnen kan det bli en fantastisk dag men ditt horoskop varnar för att du är trött och okoncentrerad vilket gör att du missar en massa viktiga saker. Försök att hålla dig lite alert.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag gör du stort sett ingenting. Du kanske tar en promenad, joggar eller lagar lite mat. Kvällen blir rolig och aktiv. Då vaknar du till liv och är på ett topphumör. Om du har möjlighet så är du väldigt social med familj eller vänner den här torsdagskvällen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du rår inte för att du blir irriterad på en släkting som hela tiden gör fel i dina ögon. Du vet att hen anstränger sig, men det blir oftast lite tokigt. Du umgås inte så mycket med den här personen, men idag tvingas ni samarbeta i ett projekt som har med familjen att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill mycket idag så det gäller att du håller ett högt tempo redan från början. Om du sackar efter med en sak så kommer det att få en dominoeffekt över hela din planering. Kvällen kan bjuda på romantik antingen med din partner eller med en ny flirt.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons