Lördag 23/6

23 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir seg. Du har svårt att komma upp ur sängen. Det beror inte enbart på gårdagens fest utan på att din kropp har drabbats av en sommarförkylning eller någon annan lättare åkomma. Passa på att vila den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Idag struntar du i allt och gör som du känner. Du är trött på att anpassa din agenda efter alla andra, nu vill du få vara en smula egocentrisk och tänka på dina egna behov för gångs skull. Kvällen blir social och kan bjuda på ett dopp om du har modet att hoppa i.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött på att hela tiden bli det femte hjulet under vagnen. Nu vill du vara den som prioriteras först. Det kan vara att du känner dig redo att möta kärleken eller bara slutar hänga med alla par en tid. Som singel behöver du få omge dig med andra singlar.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på spridda aktiviteter. Det är ingen som riktigt orkar göra något som tar för mycket energi. Den här dagen handlar mest om en paus i vardagen. Ett samtal med en äldre släkting kan ta en oväntad vändning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som alltid vill ha något att göra. Du blir tokig om du bara ska sitta och stirra i en vägg. Det där med avslappning och vara ett med nuet är inget för dig. Den här dagen blir rolig och full av aktiviteter.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en del saker som du saknar i din garderob och du tycker det är en bra idé att komplettera den idag. Du är övertygad om att du kommer vara den enda seriösa shopparen ute den här midsommardagen. Det ser ut som du kan göra några fina fynd.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att bestämma dig, men det var väl ingen nyhet. Du har alltid haft svårt med val, oavsett om det är små eller stora. Ditt problem är att du hela tiden känner att du missar det bättre alternativet. Idag måste du fatta ett snabbt beslut och det tycker du är jättejobbigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du det lugnt. Du behöver en dag att samla dina tankar. Det som skedde igår var magiskt, men du inser att det kommer att skapa problem för dig. Nu måste du fundera på hur du vill göra med det mesta i ditt liv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på lika gott humör idag som igår. När alla andra tar det lugnt och försöker landa om så är du på gång. Du fyller dagen med alla möjliga aktiviteter. Här finns det inget utrymme för vila. Kvällen blir härlig och social.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag gör du väldigt lite. Du ägnar dagen åt att bara vara. Har du släkt omkring dig så umgås du med dem. Du har ett behov av att få omge dig med människor som du tycker om. Ett samtal eller ett sms från en vän både överraskar och gör dig väldigt glad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött idag och du väljer att ta ett steg tillbaka från allt firandet. För dig är det skönt att kunna fly fältet ett par timmar oavsett om det handlar om en tur i skogen eller en kortare stadsvandring  på egen hand.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill prata med en person, men du vet inte hur du ska kunna förklara vad du känner. Du vet knappt själv ens vad det är du känner så hur ska du kunna uttrycka det i ord eller text till någon annan? Kanske kan du bara umgås med personen ifråga utan att försöka sätta ord på er relation.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons