Torsdag 30/8

29 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att selektera olika uppgifter. Du måste skapa ordning i kaoset och det är du inte så bra på. Underdagen får du höra av en vän att hen har fått en förfrågan om ett jobb som du också skulle vilja ha.

Oxen 20/4-20/5

Du är ganska intresserad av vad som pågår på din arbetsplats just nu. Du anar att det bubblar av intriger under ytan, men du är inte så insatt som du skulle önska att du var. Under eftermiddagen så passar du på att skämma bort dig själv lite.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska kaxig idag och din attityd irriterar en kollega. Hen är inte van vid att personer tar plats på det sättet som du gör. Du får antingen lov att dämpa dig eller så struntar du i din griniga kollega. Du är trots allt både charmig och omtyckt av alla andra.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen finns det utrymme för ett missförstånd. Du försöker få igenom ett förslag och när det inte går som du vill så blir du irriterad och sur. Det handlar egentligen om att du inte presenterar din idé på rätt sätt. Försök att vara lite mer säljande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir stressig och väldigt påfrestande. Du har massor av saker som måste bli klara, men det är tidsbrist och därför känner du dig uppjagad. Försök att svälja stoltheten och fråga om hjälp. Du behöver inte göra allt själv.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir spännande, utvecklande och väldigt kreativ. Månen ger ditt tecken en konstnärlig inriktning och du lägger ned lite extra känsla på dina arbetsuppgifter. En vän hör av sig med rolig och spännande nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen handlar om att gå över gränser och att inte vara rädd för att sticka ut. Du brukar sällan vara den som tar plats eftersom du trivs bra lite i bakrunden. Idag begär en chef att du inte bara ska synas, hen vill höra vad du har att säga.

Skorpionen 23/10-21-11

Du provocerar idag. Under den senaste vecka har det börjat växa en rastlöshet inom dig som har med hösten att göra. När du känner dig så här frustrerad som du gör just nu kan du bli lättretlig och på gränsen till småelak. Det här är en övergående fas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns vissa saker man inte säger och idag så går du över den gränsen. Du hänger ut en väns hemlighet och du försvarar dig med att du inte tycker att det var så märkvärdigt. Din vän har jord i ditt tecken och kommer inte förlåta dig i första taget.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir annorlunda. Ett samarbete med en ganska ny kollega får dig att inse hur stora möjligheter du har att utvecklas om du bara försöker. En fin komplimang får dig att le idag. Du känner dig glad över att bli uppmärksammad.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen passar du på att visa en vän att hen kan vara betydligt mer kreativ om hen bara ser på sina arbetsuppgifter från en annan synvinkel. Som det är nu är din kollega ganska stelbent och tråkig, hen skulle behöva införliva lite humor i sitt arbete.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen flirtar du ganska mycket med en kollega som blir både smickrad och en aningen generad. Hen vet inte riktigt vad du vill, men du tycker det är kul att se hur mycket hen påverkas av din flirt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons