Onsdag 5/9

04 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR

Väduren 21/3-19/4

Den är onsdagen bjuder på variation av uppdrag och människor. Det blir en intressant och utvecklande onsdag där du får lära dig att stå upp för andra personer som inte är lika starka som du är. Kvällen bjuder på en överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Du vill inte höra talas om ett misstag som en kollega är på väg att göra. Hen har vid upprepade tillfällen försökt att snärja en person som hen är intresserad av och från början såg det bra ut, men någon stans på vägen gick det fel och nu är hela situationen väldigt känslig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är totalt ointresserad av ett uppdrag som du blir erbjuden. Visst kan det låta tråkigt, men samtidigt så kanske det är en bra plattform för dig att jobba vidare ifrån. Ibland måste du ha lite mer framförhållning och inte bara leva i nuet.

Kräftan 21/6-22/7

Ditt tålamod är inte det bästa just nu. Månens position gör dig nervös och lite svartsjuk. Du agerar på ett sätt som kan irritera den person som du bryr dig mest om av alla. Det handlar om att du vill få mer uppmärksamhet och då försöker du spela cool.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du intresserar dig för en konflikt som egentligen inte alls har med dig att göra. Från början rörde det sig om två kollegor som inte kan komma överrens, men nu har fjädern växt till en höna och det har blivit två hela läger i den här konflikten.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en person på ditt arbete som gärna skvallrar och det gör dig irriterad. Även om du uppskattar information så vill du gärna ha fakta och inte bara antaganden. Säg ifrån och markera vad du tycker om din kollegas beteende.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant och utvecklande onsdag där du får tillfälle att testa på lite nya områden på ditt arbete. Det var länge sedan du har så här kul och du är väldigt nöjd över all uppmärksamhet som du får idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om rutin och om att klara av saker fast de är väldigt tråkiga. Du är en person som gillar utmaningar och som avskyr när vardagen blir för grå. Idag bestämmer du dig för att förändra något litet i din vardag bara för att slippa slentrian.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är den person som har svårast för att acceptera ett nederlag. Du älskar utmaningar och du älskar att vinna, i alla fall om det sker på dina villkor. Idag får du möjligheten att arbeta med en grupp som får dig att känna dig betydelsefull.

Stenbocken 22/12-19/1

Nedräkningen på ett omfattande projekt har börjat och det är fullt upp för din del. Du har många olika trådar att knyta samman och det gäller att fokusera. På eftermiddagen får du möjlighet att slippa en tråkig uppgift för att du har något viktigare som du måste avsluta. En lyckad onsdag helt enkelt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt pigg och driven idag. Det forsar idéer ur dig och det är inte säkert att dina kollegor hänger med i svängarna. Försök att dra ned tempot något och fokusera på detaljerna istället. Kvällen handlar om att vara aktiv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir orättvist anklagad för något idag och det tar dig ganska hårt. Det handlar inte om att du inte kan bevisa att du inte är inblandad. Det som sårar dig mest är att den här kollegan/chefen ens misstänker dig för att vara inblandad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons