Fredag 7/9

06 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen får du möjligheten att visa att du faktiskt kan vara lite mer stabil och mindre häftig i humöret. Inflytandet från Mars börjar släppa och då släpper också dina värsta humörsvängningar även om nackdelen är att det forsar in mindre energi i ditt tecken.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte rädd för att bli utskälld även om du vet att du tar en stor risk som fattar ett beslut som ligger utanför din behörighet. Som du misstänker får du ros istället för ris för att du är så snabbtänkt och vaken.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara noga med olika fakta. Du får inte slarva med detaljer för då kommer du få backning på en uppgift och det har du inte tid med. Kvällen bjuder på fest eller på mys med vännerna.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite avundsjuk på en vän som tillbringar hela den här dagen med den person som du helst vill vara nära. Hen har fått möjlighet att göra ett samarbete med din crush och du känner dig lite utanför. Det blir en dag fylld av starka känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är mån om att göra rätt därför så extrakollar du varje uppgift och det tar mer tid än du har. Du kan räkna med att jobba över lite för att hinna med allt du planerat. En aktivitet efter jobbet kan bli försenad på grund av att du är sen.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar många bra initiativ idag och det hjälper dig att komma vidare med vissa tråkiga uppgifter. Det finns något levande och lite otämjt över ditt tecken just nu vilket är en ovanlig sida hos jordtecknen. Njut av att vara lite oberäknelig, det kan vara kul som omväxling.

Vågen 23/9-22/10

Det finns många om och men just nu och det beror delvis på att du har så svårt att bestämma dig. Om du bara höll dig till den grundplan som du har så skulle livet bli enklare. Under eftermiddagen är du väldigt uttråkad och då kan det hända att du gör något oväntat.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande humör idag. Din livfullhet och din glädje kommer från Venus. Du utstrålar positiv energi och många dras till dig just nu. Under dagen möter du en person som får dig att vilja planera en längre resa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du svartsjuk, men det vill du inte medge för dig själv. Det är sällan som Skytten erkänner sina passioner öppet utan du brukar hålla dem inom dig, särskilt om det rör en person som du inte har ett förhållande med. Idag inser du att du helt missat något som pågår framför din näsa.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är fokuserad på att prestera idag. Du vill visa din chef att du är duktig på att organisera och planera. Några kollegor är med och stöttar dig i det här projektet och du uppskattar verkligen deras hjälp. Räkna med en viss övertid eftersom du måste avsluta det du påbörjat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du verkar planera en middag eller fest i helgen. För dig är det viktigt att samla människor du gillar omkring dig och det gör du i helgen. Det finns ingen som kan vara så charmerande och rolig som du när du är värd för ett evenemang.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns massor av god vilja och kärlek i ditt tecken just nu. Du väljer att ställa upp för en vän trots att hen inte ens har frågat efter din hjälp och hen blir glad över din närvaro. Du lättar upp stämningen och får din vän att le.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons