Tisdag 9/10

08 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar inte tag i det som du borde göra idag, i alla fall inte så länge du kan ägna dagen åt något som är intressantare. Din kollega blir lite irriterad på dig för att du hela tiden skjuter upp saker till morgondagen.

Oxen 20/4-20/5

Den här tisdagen handlar om att vara tidseffektiv och att spara på onödiga krusiduller. Du ogillar att behöva kompromissa med din kreativitet, men ibland har du inget val. Kvällen bjuder på en härlig variation av upplevelser.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här tisdagen tar du tag i en arbetsuppgift som kan vara ganska tråkig, men som blir helt okej med rätt sällskap. Just nu har du en kollega som du trivs väldigt bra med och som får dig att tycka det mesta är roligt.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker flirta, men inser snabbt att du är ganska usel på det. Visst kan du charma och bedåra, men ren flirt ligger inte i din natur. Du föredrar att den är den andra parten som tar lite initiativ. Kvällen bjuder på fysisk aktivitet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag får du samarbeta med en person som du tycker är enormt korkad, och hen gör inget för att förbättra den bilden av sig själv. Det kan bli en bitvis seg dag, men tänk på att det här samarbetet bara är temporärt.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en härlig förmåga att få människor att känna sig bekväma med dig. Även när du stöter på knepiga personer som vanligtvis inte öppnar upp sig så lyckas du få dem att slappna av. Idag får du tillfälle att utnyttja din fantastiska förmåga på en kollega, kund eller samarbetspartner.

Vågen 23/9-22/10

Det blir lite av en balansgång idag, men som Våg är du expert på det och du vet precis hur du ska göra för att upprätthålla en jämvikt i ett känsligt sammanhang. Lite skvaller under eftermiddagen får dig att höja på ögonbrynen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt intensiv just nu och det gör att en del personer ryggar lite. När du är så här passionerad över något så låter du dig uppslukas helt, oavsett om det rör sig om en arbetsuppgift, en hobby eller en relation.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att acceptera att inte vara i centrum. Någon annan får mer uppmärksamhet än du just nu och det tycker du är jobbigt. Det blir en prövning för Skytten att inte vara i centrum hela tiden. Kvällen handlar om vänskap och om en flirt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här tisdagen försöker du hinna med så gott du kan. Tack vare att Stenbocken är självständigt och ambitiös lyckas du ta igen det du missat i förra veckan. En kollega gillar att hjälpa dig och du tar gärna emot hen hjälp och råd.

Vattumannen 20/1-18/2

Bli inte förvånad när du får höra vad en kollega gjort. Hen är väldigt kreativ och ibland lite väl impulsiv. Under dagen får en chef för sig att lägga ytterligare en arbetsuppgift på dig och du blir irriterad på att hen inte kan se problemet med mer och mer jobb.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på variation och en massa skratt. Det blir en härlig och minnesvärd dag där ett projekt visar sig bli riktigt lyckat trots att ni har haft så olika åsikter om det. Under dagen får du möjligheten att vara nära eller messa någon som ger dig fjärilar i magen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons