Tisdag 16/10

15 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du undviker vissa frågor den här tisdagen. Du är rädd att bli ställd mot väggen och att du inte hanterar den typen av utfrågning särskilt bra just nu. Under den här dagen får du chansen att välja mellan två olika, men inspirerande arbetsuppgifter.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir intensiv, det blir lite som att vakna upp efter helgen trots att den är tisdag och inte måndag. En chef ställer höga krav på dig och du vill helst sparka bakut, men du vet att det inte hjälper att protestera.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen får du chansen att imponera på en utomstående chef som har ögonen på dig. Du kan briljera när du vill och idag är det dags att plocka fram den sidan av din personlighet. Kvällen handlar om att blir ifrågasatt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en försiktig person när det kommer till känslor och det kan ligga dig i fatet idag. Just nu ska du bejaka det du känner och våga visa precis hur romantisk du kan vara istället för att bli avvaktande och slå ett band om dina känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns många risker idag, men också en hel del belöningar att inhämta om du sköter dina kort rätt. Du har en förmåga att få människor att samarbeta med dig på ett inspirerande och bra sätt så det är naturligt att du blir vald till en ledarroll av något slag.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns inget du inte kan göra om du bara ser till att fokusera. Ditt största problem den här dagen är att dina tankar gärna fladdrar iväg och då blir det inte så bra. På kvällen får du höra ett riktigt saftigt skvaller som roar dig.

Vågen 23/9-22/10

Du är en lättsam person att ha att göra med och det är gaska självklart att många söker sig till dig både när det gäller privata saker och när det gäller att samarbeta på jobbet. Din humor underlättar jobbet och ditt sätt att få alla att trivas är ovärderligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag känner du dig lite lömsk. Du har fått ett besked som du helst hade sluppit, men nu när det är som det är så måste du försöka att hantera det på bästa sätt. Det kan hjälpa att ha en bra vän att prata igenom din situation med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig lite sårbar just nu. Det har med Månens position att göra och det påverkar dig såväl på jobbet som privat. En vän som du inte sett på länge dyker upp och förgyller den här dagen för din del. Du har längtat efter hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv men rolig och samtidigt krävande dag. Du tvingas komma ikapp med saker som du ligger efter med, men efter helgens vila och en lugn måndag har du energi nog att hålla ett högt tempo. På kvällen får du ett, för dig, positivt besked.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte orolig nu när du ser vad en viss person går för. Du har tidigare tvivlat lite på hens tjurskallighet, men nu får du bevisat för dig själv att den här personen faktiskt kan prestera bättre än du trodde var möjligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir mer harmonisk än måndagen. Av någon anledning så är du på lite bättre humör den här dagen och det gör att det mesta flyter på utan problem. Du får en komplimang som gör dig väldigt glad idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons