Söndag 9/12

09 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du oroar dig för mycket om vaden viss person tycker. Det kan vara så att du själv är väldigt fäst vid den här personen och då på betyder hens åsikter mer för dig än du själv vill medge. Idag grubblar du mycket över er relation. Du behöver inte bekymra dig, hen gillar dig precis som du är.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om vänskap, om att göra uppoffringar och om skvaller. Det blir en intensiv dag och en trevlig kväll. På kvällen passar det bra att umgås med släkt eller familj. Delar av kvällen tillbringar du med att planera en resa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Undan för undan blir du bättre på att säga nej till en person som mer än gärna kräver tjänster av dig men som inte alltid ger tillbaka. Idag säger du nej till den här personen och du är stolt över dig själv. En bra dag att ägna åt att söka julklappar och att mysa med familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Det finns inte mycket du kan göra åt en situation som håller på att utveckla sig åt ett hålla som du inte gillar. Du hade din chans men du tog den inte och då måste du vara beredd att stå ditt kast. Kvällen bjuder på överraskande nyheter.

Lejonet 23/7-22/8

Du njuter verkligen av livet just nu. Dina planer går i lås en efter en, men det kräver både tid och jobb att nå ditt mål. Du är bredd på att jobba för att få det du vill ha. Den här helgen har du tagit ett stort steg i rätt riktning och idag säkrar du din position ytterligare.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något avslappnat och väldigt behagligt över ditt tecken just nu. Du älskar den här tiden på året även om du inte året även om vädret skulle kunna vara lite mer juligt. Kvällen handlar om att unna dig själv något riktigt lyxigt.

Vågen 23/9-22/10

Du är ute efter att göra julklappsfynd idag och det går kanske inte riktigt så som du vill. Du har visioner om vad det är du vill köpa, men det är inte så lätt att förverkliga dem. Kvällen blir rolig och lite annorlunda.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du på hugget. Det har varit en stökig helg, och nu känner du dig sur på att vissa av dina planer inte har gått så som du önskat. Ibland så anstränger du dig lite väl mycket. Det kanske är bättre att ta dagen lite mer som den kommer.

Skytten 22/11-21/12

Du är inte på ditt mest strålande humör den här söndagen. Du inser att du gått miste om något den här helgen, men du har svårt att riktigt veta vad det är som har blivit fel. Kanske är det dags att tänka mer på vad din vän vill än vad du själv vill. Du mår bra av att skingra tankarna från dina egna problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet inte vad det är som händer i ditt liv, men du känner att saker är på väg att förändras. Idag ägnar du större delen av dagen åt en hobby och resten av dagen åt familjen. Det blir en skön söndag där du umgås med människor som du tycker om.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt trött just nu. Det har varit så mycket den senaste tiden att du inte riktigt hunnit med dig själv, att planera inför jul eller att ägna dig åt en hobby som brukar få dig att slappna av. Den här dagen är lika fullbokad som övriga veckan, men kvällen blir trevlig och social.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu känner du dig lite nere utan att riktigt vet varför. Det är mycket Måne i ditt tecken just nu och det kan vara en av anledningarna till att mår så här. Dina känslor pendlar väldigt mycket och du behöver någon att prata med.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons