Lördag 15/12

15 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen försöker du bygga upp någon form av självförtroende angående en ny karriär som du vill göra. Normalt sett brukar inte Vädurar ha svårt för att tänka positivt både om sig själva och om sin förmåga att prestera, men just nu så gör Plutos position att du blir något mindre självsäker.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir riktigt mysig. Du tar det lugnt den här dagen. Det finns ingen stress, oavsett om du ägnar dagen åt julklappsshopping, promenader eller att umgås med människor som du tycker om. Kvällen bjuder kulinariska upplevelser och överraskande feststämning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite osäker på om du kommer att hinna med allt som du planerat den här dagen, men du försöker i alla fall. Du har en aktiv och rolig dag framför dig där fokus ligger på julen. Kvällen handlar om att ta hand om dig själv och att ta hand om någon du tycker om.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lite långtråkig lördag trots att du är aktiv. Du funderar mycket över livet just nu, oroar dig lite för framtiden, men framförallt försöker du fatta ett beslut som rör ditt arbete. Idag tar du kontakt med en vän och frågar hen om ett råd.

Lejonet 23/7-22/8

Du mår ganska bra just nu. Livet går i den riktning som du planerat och det gillar du. Den här dagen kretsar främst kring vänner och kring att ha det bra. Det finns någon som du saknar en hel del just nu som är sjuk eller bortrest. Du har tät kontakt med hen via telefonen och det gör det hela bättre.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något väldigt stressat över ditt tecken just nu. Det är så mycket du vill hinna med den här lördagen, men allt tar längre tid än du tänkt dig och därför måste du skippa en hel del punkter på din lista. Försök att njuta lite av att vara ledig. Stressar du ända fram till jul så blir det inte bra.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som riskerar väldigt lite genom att vara ärlig. Du vet hur du ska säga saker på rätt sätt utan att göra människor upprörda. Idag ska du utnyttja den talangen. En släkting beter sig ganska illa och du behöver påpeka det för hen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ta ett steg i taget. Om du försöker hoppa över en massa mellansteg kommer allt bli pannkaka och du får börja om från början istället. Under kvällen är det fest eller utgång som gäller. Du är verkligen på partyhumör.

Skytten 22/11-21/12

Du är så harmonisk den här lördagen. För dig handlar dagen om att julmysa med familjen. Det kan vara bio, julklappsinköp eller julmarknad som gäller. Det blir en härlig och lugn dag för din del. På kvällen försöker du ordna träffa med en vän, men hen har inte tid att ses.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en underlig men lärorik och underhållande lördag att se fram emot. Du umgås med många olika typer av människor den här dagen. Under dagen får du reda på nyheter som kan vara lite chockerande, men som ändå är ganska roliga om du tänker efter.  En komplimang får dig riktigt glad.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som njuter av livet den här lördagen. Det blir en lugn och skön dag där fokus ligger på att vila ut ordentligt. Dagen kretsar kring kultur, historia och att bara vara. Kvällen bjuder antingen på en fest eller på en mysig middag för två.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på bättre humör än du varit den senaste tiden den här lördagen. Det blir en trevlig dag där du fokuserar på att ha kul snarare än på att grubbla överframtiden. Den här lördagen har du tät kontakt med en person som är utomlands. Nu håller på att bli nära och du saknar hen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons