Fredag 28/12

28 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under den här dagen får du chansen att visa en kollega att du är mycket mer komptent än vad han tror att du är. Det blir en rolig och kreativ dag då du uppmuntras att tänka lite utanför boxen. Kvällen handlar om en fest.

Oxen 20/4-20/5

Du har sett fram emot den här fredagen hela veckan. Även om dagen går rätt så långsamt så har du trevligt. Du njuter av sällskapet och funderar på helgen. På kvällen är det mys eller fest som gäller, det beror helt på vad du vill göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är effektiv idag, det finns mycket som du vill hinna med som du inte brukar lyckas pressa in i veckorna, men som du får möjlighet att göra idag. Under eftermiddagen kan en kollega få för sig att be din om en ganska stor tjänst. Tänk igenom vad du vill INNAN du svarar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska irriterande att umgås med just nu. Du har massor av energi, men du lyckas inte att fokusera den rätt utan det blir bara en massa lek från ditt håll. Som tur är så är du så pass charmig att ingen kan vara arg på dig en längre tid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har varit ifrån en person som tycker om ett tag nu och du märker att du saknar hen mer och mer för varje dag som går. Lejonet är stolt av naturen och skulle aldrig medge att er sparation är jobbig för dig. Du försöker hålla kontakten via telefonen, men det är inte alls samma sak som verkligheten.

Jungfru 23/8-22/9

Du pressar en släkting på information. Du vet att det inte är så snyggt gjort, men du kan inte hjälpa att du är så nyfiken som du är. Det handlar om människor som du jobbar med och då är det extra roligt med lite smaskigt skvaller.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant fredag. Det är ganska lugnt både privat och på jobbet just nu vilket ger dig möjlighet att forska lite i några rykten som du hört. Du blir förvånad över hur hög sanningshalten är i de här ryktena.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en risk att du pratar bredvid mun idag. Du vet något som en kollega absolut inte bör få reda på och då har du extra svårt att hålla tyst. Det är som om orden hoppar ur din mun utan att du tänker på det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har haft en flirt med en kollega eller en granne och nu känner du att den definitivt är över och du förstår inte riktigt varför. Egentligen är det inte dina känslor som är så sårade, så mycket känner du inte för den här personen, det är din stolthet som är sårad.

Stenbocken 22/12-19/1

Love is in the air, och du tycker det är härligt men samtidigt lite skrämmande på samma gång. Att inte känna något speciellt för någon passar den pragmatiska Stenbocken. Kärleken komplicerar till ditt liv, samtidigt som du inte kan förneka att den är härlig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du brukar inte vara den som blir arg i första taget, men idag blir du rasande när en vän blir utsatt för något som du tycker kan jämställas med ett psykiskt övergrepp. Du avskyr verkligen när personer utnyttjar sin ställning till sin fördel.

Fiskarna 19/2-20/3

Som singel flirtar du en hel del och du tycker att det är lite roligt att utmana konventionerna. Just nu har du en liten flirt med en person som är ännu blygare än du och det gör att du kan vara ganska framåt och ändå känna dig säker.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons