Tisdag 12/2

12 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir som en dröm, men inte nödvändigtvis den bra sorten. Allt som händer den här dagen är helt oförutsägbart och konstigt. Du lär dig saker den här dagen och periodvis är den väldigt roligt. På kvällen är du utmattad av allt du upplevt och vill bara vara för dig själv.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen försöker du vara så effektiv som möjligt. Du vill visa att du faktiskt är både pålitlig, positiv och driven när du vill. Det blir en bra dag på mer än ett sätt. En bra feedback från en chef förgyller dagen ytterligare. Kvällen handlar om familjen och om att planera för framtiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ändrar dig hela tiden den här tisdagen. Ena stunden vill du göra si och andra stunden vill du göra så. Veligheten kommer från Månens position, men Månen ger dig även bra och kreativa idéer som du kan utnyttja både privat och på jobbet.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du backar undan en konflikt innan den blir för omfattande. Du vet att det var du som startade hela den här diskussionen, men det var mest för att du ville ha uppmärksamhet, inte för att starta ett krig. Du är inte ens söker på om du verkligen står bakom de åsikter du uttryckt, de var delvis till för att provocera.

Lejonet 23/7-22/8

Idag blir en fantastisk dag. Du umgås mycket med en person som du verkligen har saknat och du får även chansen att pyssla om hen lite extra. Hen är stolt och brukar sällan behöva hjälp, men idag så finns det omständigheter som gör det svårt för din vän att klara av vissa saker.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite folkilsken idag och dina kollegor håller sig undan. Det kan vara årstiden eller vissa planetställningar sim gör dig en smula labil, men resultatet är det samma och du orkar inte med korkade människor eller dumma kommentarer. Kvällen blir lite mysigare än dagen.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Du får som du vill och ändå är du inte nöjd. Du hade ställt in dig på en fajt där du skulle få strida för din sak, men det blir som du vill utan att någon protesterar. Idag är en bra dag att unna sig något extra så som något fint till dig själv eller ditt hem.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ä väldigt glad för ett besked som du får den här dagen. Det här är något som du gått och grubblat på en längre tid och nu när du har all information som du behöver kan du äntligen bestämma dig i en viss fråga.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lite konstig dag idag. Visst är du glad över att träffa en vän som varit borta ett tag, samtidigt så känner du en viss oro för andra saker som har med ditt privatliv att göra. Det blir en intensiv dag där du är lite retlig mellan varven.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på strålande gott humör idag, även om du inte fysiskt är på tipp topp. Det har varit en omtumlande helg som du först nu börjar smälta. Du är förvånad över vilken uppmärksamhet du får idag och vilken omtanke en vän visar dig. Hen växer allt mer i dina ögon.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är löjligt förbannad på en chef för att hen har fattat en väldigt illa genomtänkt beslut. Du trodde den här personen var betydligt smartare än då. Under eftermiddagen och kvällen får du chansen att diskutera något du tycker är viktigt med en familjemedlem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte van vid att andra tar för sig av saker som du anser är dina. Idag är det en vän som verkligen visar vad hen vill och samtidigt lyckas att trampa dig på tårna även om det är helt omedvetet. Det är bra om du talar om vilka intresseområden du har och inte bara tar för givet att alla märker det.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons